Skocz do zawartości
Witek

Emocje między hotka a bullem...

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie lubicie emocje (sex ) pomiędzy żona a kochankiem ? Moje wyobrażenie o ostrym seksie i czystym ruchaniu zderzyły się z subtelnymi pieszczotami i zmysłowym subtelnym seksem 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba normalne, nikt nie jest maszyną do seksu.

A skąd w ogóle takie oczekiwania?

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, jennifer pisze:

To chyba normalne, nikt nie jest maszyną do seksu.

A skąd w ogóle takie oczekiwania?

Jakoś same powstały ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.02.2024 o 16:33, Witek pisze:

Jakie lubicie emocje (sex ) pomiędzy żona a kochankiem ? Moje wyobrażenie o ostrym seksie i czystym ruchaniu zderzyły się z subtelnymi pieszczotami i zmysłowym subtelnym seksem 

Uwielbiam kontakt wzrokowy między nimi, namiętne pocałunki i ogólnie kiedy kochają się, a nie rżną. Choć to drugie też jest podniecające?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to pocałunek. Taki dłuuugi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas co prawda nie doszło do spotkania w realu ale bardzo podnieca mnie namiętny i długi seks z elementami pieszczot. Oczywiście z długimi pocałunkami

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostre rżnięcie może i jest spoko ale tylko po długich pocałunkach i namiętnych pieszczotach. Żadnej mechaniki.  Zazdrość jest wtedy zdecydowanie większa jak i emocje z tym związane.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...