Skocz do zawartości
rogacz_199x

Wyjście do klubu swingers

Rekomendowane odpowiedzi

Stało się - moja kochana A. wyraziła chęć skonfrontowania naszych/swoich fantazji podczas wyjścia do "klimatycznego" klubu, gdzie moglibyśmy być podglądani podczas igraszek. Wydaje mi się, że to dość bezpieczna opcja (nie trzeba absolutnie nic, w razie niepoczucia klimatu można się po prostu zmyć). W grę wchodzą dwa kluby.

1. Prive Club Lubliniec
  2. Ray Club Poznań

Pierwszy bliżej nas i mniej kombinowania logistycznego z dotarciem, drugi dalej (mniejsze ryzyko natknięcia się na kogoś z kręgu znajomych) ale wizytę można połączyć z jakimś fajnym weekendowym wypadem.

Mam pytanie do par, które zdecydowały się na tego typu pierwszy krok - z waszego doświadczenia: na co zwracać uwagę, czego unikać w przygotowaniach i już podczas samego pobytu w klubie. Co byście zrobili inaczej? Czego unikali? Albo też żeby zakończyć pozytywnie - co Wam najbardziej pomogło podczas tej pierwszej wizyty?

Dzięki z góry! Pozdrowionka!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...