Skocz do zawartości
Chce.byc.cuckiem

Wakacje we trójkę

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich. Był ktoś na wakacjach w układzie małżeństwo plus Bull? I że rogacz nocował sam a oni razem?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dokładnie to nie. Ale parę lat temu byliśmy z Aneczką nad morzem (polskim) i na trzeci chyba dzień poznała faceta, z którym chciała się przespać. Tak wyszło, że tę noc spędziliśmy wspólnie tyle, że oni w sypialni a ja na kanapie w saloniku (mieliśmy spory apartament) a  nastęnego dnia wyekspediowała mnie do domu i do końca pobytu - mieliśmy ewykupione osiem dni- była z nim.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wakacje 2023, 2 tygodnie w Chorwacji z małżeństwem spedzilem. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.02.2024 o 19:00, olivier pisze:

Tak dokładnie to nie. Ale parę lat temu byliśmy z Aneczką nad morzem (polskim) i na trzeci chyba dzień poznała faceta, z którym chciała się przespać. Tak wyszło, że tę noc spędziliśmy wspólnie tyle, że oni w sypialni a ja na kanapie w saloniku (mieliśmy spory apartament) a  nastęnego dnia wyekspediowała mnie do domu i do końca pobytu - mieliśmy ewykupione osiem dni- była z nim.

Fajne przeżycia. Też pragniemy z moją Panią przeżyć cuckold na wyjeździe urlopowym. Mamy fantazję, by poznała tam kogoś zupełnie dotąd nieznanego. Z tym, że ja raczej nie umiałbym się pogodzić z decyzją, by Oni zostali sami, a ja do domu.. Nooo powiem, grubo :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.02.2024 o 08:30, KRAVEN pisze:

Wakacje 2023, 2 tygodnie w Chorwacji z małżeństwem spedzilem. 

Opowiesz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My byliśmy na wyjedzie z 2 panami nad polskim morzem kilka lat temu. Ale słabo wyszło, gdyż domniemani bulle okazali się raczej oczekiwać, ze się dla nich będzie gotować, wozić, itd. zamiast flirtować i spędzać czas w seksualnej atmosferze. Ale przy odpowiednim mężczyźnie - bullu jestem jak najbardziej za ?

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, switch pisze:

Słabo

Liczę, ze na kolejny wyjazd w tym stylu lepiej dobiorę mężczyznę … chętnie wyjazd do Cap d.Agde

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...