Skocz do zawartości
Pragnekraglej

Dzieci z poprzedniego związku a cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.05.2024 o 13:41, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

I oczywiście kojarzę opowiadane przez nie niezawsze przyjemne historie. Tylko obrażanie i szykanowanie to dość mocne słowa i właściwie takich historii już nie kojarzę. Kojarzę historie koleżanek, że ktos np. spytal w dobrej wierze "kiedy dzieci?", a na odp w stylu "nie chcę mieć dzieci" odpowiada "jeszcze przyjdzie instynkt, zobaczysz" I wiem, że dla nich to były nieprzyjemnie momenty, ale to chyba nie obrażanie ani szykanowanie?

Moja była szefowa, w większym gronie pracowników, w czasie mojej nieobecności, stwierdziła, że "tej chudej to chyba nikt ruchać nie chce, bo nie ma dzieci". A przekazał mi to forumowy kolega, z którym krótko pracowaliśmy w tej samej firmie, więc pewna jestem, że tak właśnie powiedziała (zresztą ona nagminnie chamsko wyrażała się o innych ludziach, zwłaszcza pracownikach). 

Trochę się uśmiałam, bo gdyby ona wiedziała... :lach: 

Chuda już dawno nie jestem :D ale dzieci nadal nie mam i mieć nie będę. ? 

Już nie wspomnę o tym jak często słyszałam, że żeby być prawdziwą kobietą to trzeba mieć dzieci. No to mogę sobie być kobietą wyimaginowaną ;)

No i z czasów nie tak odległych - "coś tam" publicznie padło nt. ostro pijących kobiet, które przez to nie rozmnażają się, nieprawdaż? ;)

A już bardziej w temacie - gdybym miała dzieci z poprzedniego związku i obecny partner wiązałby z tym jakąś teorię cuckoldową to czułabym się co najmniej zaniepokojona. 

• Lubię 9
  • Zauroczenie 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie dziwne. Co mają dzieci do tej "zabawy"? Nieważne z której strony. Napisane tak jak byśmy się wiązali z drugą osobą i brali "bagaż" po całości. Hmm, trochę wątek słaby w/g mnie. Ale nie mi oceniać innych. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...