Skocz do zawartości
Pragnekraglej

Dzieci z poprzedniego związku a cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. 
Czy uważacie, że podejście do tematu cuckoldu Może też odbijać się na podejściu do partnerki, poprzedniego związku oraz dzieci z poprzedniego związku?

Ja np. uważam obecnie, że nie przeszkadzałoby mi związanie się z osobą która ma dziecko z poprzedniego związku - co więcej - Myślę że też mogłoby to oddziaływać bardziej pozytywnie niż negatywnie, gdyż poniekąd wpisuje się to w ideę  cuckoldu.

Jakie są wasze przemyślenia na ten temat?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż szkoda pisać i strach pomyśleć co jeszcze niespełnieni fantaści będą próbować "podciągnąć pod ideę" cuckoldu ??.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Emotion seeker pisze:

Aż szkoda pisać i strach pomyśleć co jeszcze niespełnieni fantaści będą próbować "podciągnąć pod ideę" cuckoldu ??.

A masz coś do powiedzenia merytorycznego poza płakaniem? 
Bo po to powstał ten temat żeby mądrzy ludzie dali jakąś merytorykę. 
popłakać możesz w domu w kącie - do tego nie trzeba forum ;) 

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Pragnekraglej pisze:

Czy uważacie, że podejście do tematu cuckoldu Może też odbijać się na podejściu do partnerki, poprzedniego związku oraz dzieci z poprzedniego związku?

Ja np. uważam obecnie, że nie przeszkadzałoby mi związanie się z osobą która ma dziecko z poprzedniego związku - co więcej - Myślę że też mogłoby to oddziaływać bardziej pozytywnie niż negatywnie, gdyż poniekąd wpisuje się to w ideę  cuckoldu.

Jakie są wasze przemyślenia na ten temat?

Jeżeli dobrze zrozumiałem, że kręcą Cię fantazje o tym, że Twoja hotka ma dziecko z innym, to jak się dobrze nad tym zastanowić, to rzeczywiście może to oddziaływać pozytywnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Pragnekraglej pisze:

Ja np. uważam obecnie, że nie przeszkadzałoby mi związanie się z osobą która ma dziecko z poprzedniego związku -

To mnie nie dziwi, gdyż wielu osobom, również i spoza klimatu, to nie przeszkadza.

2 godziny temu, Pragnekraglej pisze:

- co więcej - Myślę że też mogłoby to oddziaływać bardziej pozytywnie niż negatywnie, gdyż poniekąd wpisuje się to w ideę  cuckoldu.

A tego typu myślenie mnie zniesmacza. Czyni to z dzieci obiekty seksualne, bo podnieca nas świadomość ich istnienia. Dla mnie to granica pomiędzy cuckoldem pełnym intymności i bliskości, a tym instrumentalnym.

• Lubię 1
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Dragonfly pisze:

Czyni to z dzieci obiekty seksualne, bo podnieca nas świadomość ich istnienia

Tak samo można by powiedzieć o dzieciach z "prawego" łoża. "Mam jedno dziecko i chcę kochać się z żoną bez zabezpieczenia, bo chcę mieć drugie" - czy coś w tym złego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@creampie kompletnie nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Naprawdę nie widzisz różnicy między świadomym poczęciem dziecka w związku, a podniecaniem się istnieniem dzieci partnerki tylko dlatego, że są z jej  poprzedniego związku?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to kwestia nazewnictwa, bo nie podnieca przecież dziecko, tylko partnerka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, creampie pisze:

bo nie podnieca przecież dziecko, tylko partnerka.

Ale przecież chodzi o to, że podnieca też dziecko - jego istnienie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Dragonfly pisze:

Ale przecież chodzi o to, że podnieca też dziecko - jego istnienie.

W takim razie czy z tego samego powodu seks z ciężarną też jest be?

Moim zdaniem doszło do nadinterpretacji tego zagadnienia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...