Skocz do zawartości
Paulek

Spotkanie klasowe żony

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiadanie napisane dla żony o swoich fantazjach. 

Wiem glupi jestem ale wyobraziłem sobie Ciebie że...

Zawiozłem Cię na spotkanie klasowe. Na spotkaniu klasowym zadziałała chemia wzrokowa z dawnym kolegą. Przegadaliscie cały wieczór on niby nie miał jeszcze nawet pokoju wynajętego bo przyleciał parę godzin wcześniej z zagranicy. Wpadłaś na pomysł aby zaproponować mu nocleg u nas. Skonsultowalaś to ze mną, zgodziłem się i powiedziałaś mi że nie muszę przyjeżdżać bo on ma wynajęte auto i przyjedziecie. Strasznie Cię cały wieczór podniecał jego zapach, usmiech, humor. W końcu spotkanie dobiegło końca. W drodze powrotniej w aucie nie wytrzymałaś i zrobiłaś mu loda. Wysłałaś mi filmik jak robiłaś mu dobrze i że jedziecie juz do domu. Po przyjeździe pogadaliśmy w jadalni, po chwili wyszłaś wziąć prysznic.
Przyszłaś w seksownej bieliźnie i halce, pocałowałaś mnie chwyciłaś za penisa i powiedziałaś że twoje marzenie się w końcu spełni. Usiadłaś na stole rozchylilas nogi przedemna pokazałaś mi ją przed ruchaniem i że masz majteczki z dziurka. Obkrecilas się na tyłku na drugą stronę gdzie siedział kolega, pocałowałaś go i powiedziałaś że teraz twoja kolej i rozchylilas nogi. On zaczol Cię pieścić, lizać aż doszłaś. Ja się przyglądałem i waliłem konia. On wstał sciagnol spodnie ale musiałaś mu pomóc w usztywnieniu członka. Więc zeszłaś ukleknelas przed nim i zaczęłaś lizac patrząc na mnie. Ja widziałem jak sztywnieje wziął Cię za włosy pchnol Cię na stół abyś się wypięła i zaczął Cię brać od tyłu a ty patrzyłaś się na mnie jęczałaś z rozkoszy i powiedziałaś że nie mogłaś się doczekać aż Ci go wsadzi. Po chwili do mnie powiedziałaś że chcesz mnie poczuć w ustach więc wstałem z nabrzmiałym członkiem i dałem Ci go do ust. On nabija Cię jeszcze mocniej i krzyknol ze dochodzi i w tym momencie doszliśmy w trójkę. A orgazm który przeżyłaś był tak mocny że przez minute Cię trzepalo będąc jeszcze nabita na jego pałe.

• Lubię 1
  • Facepalm 1
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...