Skocz do zawartości
WojtekNati

Początek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem tutaj nowy chciałbym zapytać Was o parę spraw związanych z ZK. Od jakiegoś czasu wspólnie z moją żoną fantazjujemy o ZK właściwie przeszliśmy do etapu realizacji naszych fantazji. Ja mam już za sobą tego typu zabawy z poprzednią partnerką moja żona jest w tej materii nowicjuszką. Wiem że jest wiele opcji by zrealizować naszą fantazje ale nie chcemy zaczynać od sytuacji w której przychodzi pan i zaczynamy akcje. Chcemy Was zapytać czy nasz pomysł na rozpoczęcie nie będzie zbyt odległy od praktyki. Dość często bywamy w Zakopanym myślimy by zaprosić paru panów na wspólny wypad do klubu w którym będziemy mogli się poznać wypić parę drinków, potańczyć. Pani będzie mogła po flirtować i zobaczyć czy coś zaiskrzy by zdecydować się na więcej. Obawiam się trochę by że strony panów którzy nie pasują nam nie będzie jakiś kwasów i pretensji o zmarnowany czas. Proszę podpowiedzcie co o tym myślicie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcecie kilku do wyboru w jednym miejscu, wiedzących o co chodzi a jednocześnie nie zobowiązując się do niczego to chyba lepszym pomysłem byłaby po prostu wizyta w swinger klubie która spełnia wszystkie Twoje/Wasze założenia. W takiej sytuacji jak opisałeś faktycznie może to się skończyć "walką kogutów" a i myślę że wielu na coś takiego nie pójdzie gdyż wygląda to bardziej jak plebiscyt na kochanka niż jakieś spotkanie zapoznawcze

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...