Skocz do zawartości
paramagic

Muszę odciąć męża ?

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Socjo94 pisze:

Zdziwiona? ??

Tak. Bo że tak codziennie? ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż dostał ode mnie 6 tyg, a o 2 poprosił (w przypływie rozkoszy), dodaję tygodnie jego nieobecności, bo się nie liczą. Efekt II połowa kwietnia ? 

Kara wymierzona i wyliczona tajskimi pocałunkami - 1 pocałunek = 1 tydz ?

Co myślicie? 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, paramagic pisze:

Tak. Bo że tak codziennie? ?

Sam się wyrwałem z takim pomysłem, a narzeczona przytaknęła ?, uwielbiam to uczucie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, paramagic pisze:

Mąż dostał ode mnie 6 tyg, a o 2 poprosił (w przypływie rozkoszy), dodaję tygodnie jego nieobecności, bo się nie liczą. Efekt II połowa kwietnia ? 

Kara wymierzona i wyliczona tajskimi pocałunkami - 1 pocałunek = 1 tydz ?

Co myślicie? 

Świetnie! Dobrze, że nie liczysz tego czasu kiedy jesteście osobno, że jest to dodatkowy okres… nie można zgadzać się na wszystkie jego prośby :3

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pisze ON

Stalo sie co bylo juz nie do unikniecia.

Od wczoraj jestem pussy-free przynajmniej do 22 kwietnia, nie moge byc w Mojej Zonie i dowiedzialem sie juz ze tez nie bedzie lodzika w tym czasie. A to akurat teraz, nigdy nie mielismy az taki przyjemny seks jak w ostatnim czasie, a szczegolnie ten na razie ostatni raz byl niesamowity... 

Uwielbiam Jej za to, ze jest taka konsekwentna wobec mnie i ze to Ona wie jak jest dla Niej najlepiej. Dziekuje Zono ze jednak nie spelnilas mojej prosby i nie liczysz tego czasu kiedy jestesmy osobno.

Dziekuje tez forumowiczom za te wszystkie dobre, potrzebne rady, które otrzymala moja Zona.

Ciekawie jak to bedzie - mysle ze nie bedzie latwo i czasem bedzie to brakowalo - szczegolnie Jej spotkania z kochankiem pewnie bede teraz mocniej przezyc.  

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, paramagic pisze:

pisze ON

Stalo sie co bylo juz nie do unikniecia.

Od wczoraj jestem pussy-free przynajmniej do 22 kwietnia, nie moge byc w Mojej Zonie i dowiedzialem sie juz ze tez nie bedzie lodzika w tym czasie. A to akurat teraz, nigdy nie mielismy az taki przyjemny seks jak w ostatnim czasie, a szczegolnie ten na razie ostatni raz byl niesamowity... 

Uwielbiam Jej za to, ze jest taka konsekwentna wobec mnie i ze to Ona wie jak jest dla Niej najlepiej. Dziekuje Zono ze jednak nie spelnilas mojej prosby i nie liczysz tego czasu kiedy jestesmy osobno.

Dziekuje tez forumowiczom za te wszystkie dobre, potrzebne rady, które otrzymala moja Zona.

Ciekawie jak to bedzie - mysle ze nie bedzie latwo i czasem bedzie to brakowalo - szczegolnie Jej spotkania z kochankiem pewnie bede teraz mocniej przezyc.  

Podjęła bardzo słuszną decyzję i ten czas będzie dla Ciebie trudny i cudowny jednocześnie! Doceniaj każdą chwilę bez zbliżeń z nią i każde jej zbliżenie z kochankiem…

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na jak długo? Mechanicy samochodowi mówią: jeździć - obserwować. Powinno dać się wyczuć, że zahaczasz o przegięcie. Możesz narzucić jakiś termin np: 1 - 2 mc a w pewnym momencie jak uznasz, że już przeginasz okażesz "Łaskę Pani". 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.02.2024 o 21:41, Socjo94 pisze:

Podjęła bardzo słuszną decyzję i ten czas będzie dla Ciebie trudny i cudowny jednocześnie! Doceniaj każdą chwilę bez zbliżeń z nią i każde jej zbliżenie z kochankiem…

pisze on, rogacz.

Dzis wlasnie nastapil taki trudny i jednoczesnie wyjatkowo cudowny czas. Moja zona spotyka sie wlasnie w tej chwili w apartamencie, z kochankiem z którym czuje sie bardzo blisko i z którym jest Jej wyjatkowo dobrze. Dzis juz ich czwarte pojednanie w tym klimacie.

Ja w dalszym ciagu odstawiony od cipki zony, przynajmniej do konca kwietnia, jeszcze dluga perspektywa. Od kiedy jest Jej tak dobrze z nowym kochankiem, jeszcze nawet nie dala sie dotknac przeze mnie, mowila stanowczo, ze to sa teraz przywileje innego.

Siedze w domu i wyobrazam sobie, jak im teraz musi byc dobrze, maja sie ze soba, kochaja sie. Na co dzien czuje, ze Ona go uwielbia, to dopiero dzis musi im byc dobrze..

Ide teraz umyc lazienke, moja Pani sobie zyczyla po powrocie zeby bylo u nas cyszto w domu, zebym ja w domu tez do czegos sluzyl.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdradz co po powrocie :) moze jak bedzie czysto to bedzie jakas nagroda :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, moro pisze:

zdradz co po powrocie :) moze jak bedzie czysto to bedzie jakas nagroda :)

mysle ze bedzie mnie namietnie przytulila i jednoczesnie podegzcytowanie opowiadac jak bylo Jej dobrze. Szczegolnie o tym, wzczym z nim jest Jej lepiej niz ze mna...?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...