Skocz do zawartości
paramagic

Muszę odciąć męża ?

Rekomendowane odpowiedzi

no i obowiazkowo dodatkowe kuszenie i pobudzanie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, moro pisze:

A to to już myślałem, że taka oczywistość, że nie będę wspominał :D

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, moro pisze:

Aktualnie o to nie trzeba się obawiać. Bardziej się martwię, że może nawet przeginam w drugą stronę… czy można przegiąć? 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, paramagic pisze:

czy można przegiąć?

Zawsze można przegiąć ?
"Odcięcie", o jakim mowa w temacie, powinno być adekwatne do przyczyny odcięcia wtedy nie będzie przegięcia. 

To analogicznie jak z karą, musi być adekwatna do przewinienia, bo inaczej może być zbyt łagodna albo zbyt surowa - wiem, trudne to ale do zrobienia. Trzymam kciuki 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedź jest prosta - pomyśl czy kiedykolwiek przekroczyłaś granice ustalone na 4 będąc z kochankiem. Zakładam, że mąż się o tym nie dowiedział. Tak z doświadczenia takie wykroczenia omawia się po latach jak już wiadomo, że kary nie będzie. Więc pomyśl ile było tych na 4 i jak w zgodzie ze sobą przyznasz, że były to odpuść chłopu ;) No chyba, że kara go kręci i będzie miał z tego frajdę to tydzień patrzenia jak się zaspokajasz wibratorkiem, a On w klatce, będzie przyjemna dla Was obojga ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Lemoondzik pisze:

Odpowiedź jest prosta - pomyśl czy kiedykolwiek przekroczyłaś granice ustalone na 4 będąc z kochankiem. Zakładam, że mąż się o tym nie dowiedział. Tak z doświadczenia takie wykroczenia omawia się po latach jak już wiadomo, że kary nie będzie. Więc pomyśl ile było tych na 4 i jak w zgodzie ze sobą przyznasz, że były to odpuść chłopu ;) No chyba, że kara go kręci i będzie miał z tego frajdę to tydzień patrzenia jak się zaspokajasz wibratorkiem, a On w klatce, będzie przyjemna dla Was obojga ;)

No właśnie w tym sęk, że kręci ? a mnie dręczenie jego ?

• Lubię 3
  • Kwiatek 1
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, _nikt_ pisze:

Zawsze można przegiąć ?
"Odcięcie",, o jakim mowa w temacie, powinno być adekwatne do przyczyny odcięcia wtedy nie będzie przegięcia. 

To analogicznie jak z karą, musi być adekwatna do przewinienia, bo inaczej może być zbyt łagodna albo zbyt surowa - wiem, trudne to ale do zrobienia. Trzymam kciuki 

Dziękuję za priv. Skończył mi się limit nieVIP ?

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Lemoondzik pisze:

A może on w klatce, a ja na jego oczach z innym? ? 

• Lubię 10
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, paramagic pisze:

No właśnie w tym sęk, że kręci ? a mnie dręczenie jego ?

To z wyczuciem, żeby frajda nie zamieniła się w niechęć.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, paramagic pisze:

A może on w klatce, a ja na jego oczach z innym? ? 

Podejrzewam, że tak byłoby idealnie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...