Skocz do zawartości
paramagic

Muszę odciąć męża ?

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Socjo94 pisze:

Na samą myśl moja klatka staje się niewygodna… ?

A Ty biedny w klatce siedzisz? To byłby może pretekst, aby Cię wyzwolić ❤️

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Lemoondzik pisze:

no ja raz na lewym raz na prawym, @_nikt_ chyba ogarniesz, nie? :D ale umówmy się, to byłoby bardziej śmieszne, ale po standupie moglibyśmy wdrożyć inny program ;)

Stan-dupie? ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, paramagic pisze:

Stan-dupie? ?

No jak się na lewym uchu stoi to stan-dupa jak nic. I ciężko wtedy podniecać, ale na rozluźnienie atmosfery trick idealny. Potem można na ten przykład przejść do zabaw lingwistycznych na oczach zaklatkowanego oskarżonego. Niech patrzy i niech mu ciasno będzie na zdrowie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Lemoondzik pisze:

No jak się na lewym uchu stoi to stan-dupa jak nic. I ciężko wtedy podniecać, ale na rozluźnienie atmosfery trick idealny. Potem można na ten przykład przejść do zabaw lingwistycznych na oczach zaklatkowanego oskarżonego. Niech patrzy i niech mu ciasno będzie na zdrowie ;)

To byłaby najgorsza kara i najmilsza jednocześnie :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, paramagic pisze:

To byłaby najgorsza kara i najmilsza jednocześnie :) 

A jak myślisz skąd ten pomysł? Wiem jak to smakuje więc proponuję ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Lemoondzik pisze:

A jak myślisz skąd ten pomysł? Wiem jak to smakuje więc proponuję ;)

Aaaa… byłeś kiedyś tym 4tym? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, paramagic pisze:

Aaaa… byłeś kiedyś tym 4tym? 

Pytasz czy stałem na lewym uchu gdy reszta... :D Tak byłem. Ale jak już mam być tym czwartym to pytam czy mogę wziąć aparat do ręki, bo foty mi ładniej wychodzą niż stanie na uchu. Jakoś tak z wyczuciem kompozycji się urodziłem i ładne foty wychodzą ;)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A masz jakąś, która nie naruszałaby zasad forum i możesz się pochwalić? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, paramagic pisze:

A Ty biedny w klatce siedzisz? To byłby może pretekst, aby Cię wyzwolić ❤️

Tak! Klateczka codziennie musi być :3

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...