Skocz do zawartości
paramagic

Muszę odciąć męża ?

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Forumowicze, 

zgodnie z naszymi małżeńskimi ustaleniami muszę odciąć męża ode mnie, od sexu itd. 
Nie zachował jednej z ważnych zasad poszanowania swojej roli, jak ja byłam z kochankiem. 
Chciałam Was zapytać: na ile go odciąć? :) Jak radzicie? 
Nie bądźcie zbyt surowi… Ja też lubię się z nim kochać ?

IMG_1227.jpeg

• Lubię 11
  • Wow! 2
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Socjo94 pisze:

Jakie to przewinienie było? ??

Nie chcę wchodzić w szczegóły, bo nie o to chodzi. W skali od 1 do 10 dałabym 3

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm… ciężko powiedzieć na jak długo rozkaz wstrzemięźliwości dostawał wcześniej… jeśli dostawał oczywiście… ale jeśli to 3/10 to myślę, że połowa okresu najdłuższego, który kiedykolwiek się u Was wydarzył ?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasady są po to, żeby je przestrzegać… 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że za pierwsze przewinienie miesiąc wystarczy. Przy kolejnych kara powinna rosnąć wykładniczo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dreamer pisze:

Myślę, że za pierwsze przewinienie miesiąc wystarczy. Przy kolejnych kara powinna rosnąć wykładniczo.

Miesiąc? No może… tylko akurat będziemy wyjechani osobno, więc malo dotkliwie odczuje karę 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, paramagic pisze:

Miesiąc? No może… tylko akurat będziemy wyjechani osobno, więc malo dotkliwie odczuje karę 

A to kara powinna być liczona dopiero od momentu jak jesteście razem… jeśli jakiś osobny wyjazd to kara jest pauzowana ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Socjo94 pisze:

A to kara powinna być liczona dopiero od momentu jak jesteście razem… jeśli jakiś osobny wyjazd to kara jest pauzowana ??

Tak. To jest dobra myśl… dzięki 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...