Skocz do zawartości
Indygo

W czym sypiasz?

W czym sypiasz?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co zakładasz do snu?

• 1
      6
    • 2
      2
    • 3
      5
    • 4
      1
    • 5
      9
    • 6
      0
    • 7
      1
    • 8
      0
    • 9
      0
    • 10
      2
    • 11
      0
    • 12
      0
    • 13
      0
    • 14
      0
    • 15
      0
    • 16
      0
    • 17
      5
    • 18
      8
    • 19
      1
    • 20
      36

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, Robal pisze:

Według mnie 20 śpi z kółkiem na plecach i biodrach ?

Czyli już wiemy, że Ty nie sypiasz nago ☺️

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Robal pisze:

Według mnie 20 śpi z kółkiem na plecach i biodrach ?

Nie z kółkiem tylko z zakazem postoju zarówno "na górze" jak i "na dole" :D

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Wichura pisze:

Nie z kółkiem tylko z zakazem postoju zarówno "na górze" jak i "na dole" :D

Ale na minutę można sie zatrzymac, niektórzy sie wyrobią w czasie ?

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, wilbur pisze:

A gdzie są koszule nocne i szlafmyce?

Szlafmyca koniecznie z kutasem... ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Indygo pisze:

Szanowny odbiorco ankiety. Tak jak wyżej kolega Druh już wyjaśnil (dziękuję) pozycja 20 (najczęściej wybierana) to nagość podczas snu. 

Podejrzewam również, że cześć z tych osób chodzi spać mając jednak coś na sobie, ale dochodzi do 'wyczerpującego zbliżenia przed snem' w następstwie czego nie mają juz siły nic na siebie zarzucić...??

Być może błędnie, ale założyłem, że pozycje od 11 do 20 dotyczą Pań. Jeśli obu płci to mój wpis jest z powodów oczywistych bezprzedmiotowy. 

• Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej zaintrygował mnie numer 13. Może to taka sytuacja, że właśnie po wieczornych szaleństwach ubierając się po ciemku kobieta wkłada, co znalazła i trafia na biustonosz i bokserki...

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

Najbardziej zaintrygował mnie numer 13. Może to taka sytuacja, że właśnie po wieczornych szaleństwach ubierając się po ciemku kobieta wkłada, co znalazła i trafia na biustonosz i bokserki...

Niektórzy mężczyźni lubią zakładać kobiece majteczki. Może 13tka jest dla kobiet które lubią... no właśnie. Czy są kobiety które sypiaja w męskich bokserkach? ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...