Skocz do zawartości
Mich120297

Czy handjob/footjob/ seks francuski to dobry wstęp do trójkąta/cuckoldu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ?

Razem z żoną chcieliśmy wejść na poważnie w temat trójkąta a z czasem może hot wife/ cuckoldu.

Jak myślicie czy znaleźli by się panowie którzy zgodzili by się tylko na którąś z tych opcji ? Czy po pierwszych doświadczeniach typu flirt itp to dobry sposób na konkretny krok na przód ? 

• Lubię 5
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Mich120297 pisze:

Razem z żoną chcieliśmy wejść na poważnie w temat trójkąta a z czasem może hot wife/ cuckoldu.

Jak myślicie czy znaleźli by się panowie którzy zgodzili by się tylko na którąś z tych opcji ? Czy po pierwszych doświadczeniach typu flirt itp to dobry sposób na konkretny krok na przód ? 

Oczywiście. Nie każde spotkanie musi kończyć się stosunkiem. Ważne, żeby podczas spotkania zarówno Ty, jak i Twoja żona czuli się komfortowo i robili tylko to, na co naprawdę macie ochotę. Nic na siłę - nie warto się spieszyć. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Emotion seeker Nie wiem skąd ten facepalm ? Kto pyta nie błądzi prawda ? 

Pierwsze kroki to kamień milowy który ciężko przeskoczyć, a razem jesteśmy na forum żeby odkrywać nowe ścieżki, dla niektórych to Ultimate cuckold a dla innych zwykły flirt ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, może dodam coś od siebie. Nie mam dużego doświadczenia, ale jakieś jest. Może to Wam pomoże w podjęciu decyzji ;) Spotkałem się z parą, z którą mieliśmy dobre flow i oni właśnie podobnie chcieli spróbować czegoś nowego. Mąż ją namawiał, ona chciała, ale nie była do końca wszystkiego pewna. Długi czas gadaliśmy jak dobrzy znajomi i z czasem podjęliśmy decyzję o spotkaniu... I to był intensywny dzień :D

To ja przyjechałem w ich okolice. Wynająłem sobie pokój. Koło południa spotkałem się tylko z nią na kawę w celach zapoznawczych, przegadaliśmy ze 2h nie wiedząc gdzie ten czas uciekł. Następnie mieli przyjechać do mnie wieczorem na drinka i zobaczymy może coś więcej. Spotkanie przebiegało przyjemnie, ale czuć było w powietrzu nieśmiałość. Pierwsze ich takie spotkanie moje trzecie więc też bez szału z doświadczeniem ;) Po dwóch drinkach postanowiłem działać bo widziałem że jest ochota tylko brakuje wszystkim śmiałości. Przysiadłem się bliżej i obserwowałem reakcje. Jej spojrzenie nabrało błysku. Położyła rękę na moim kroczu. I pocałowała męża. Wtedy się zaczęło... Rozpięła najpierw mój rozporek później jego i chyba ponad godzinę zaspokajała nas oralnie. W międzyczasie padło pytanie od jej męża czy chce się kochac, ale padło stwierdzenie że nie jest gotowa. Nikt nie naciskał bo i tak było bardzo przyjemnie i każdy był zadowolony. Zabawa się skończyła, ogarnelismy się i pojechali do siebie. Ja jeszcze nie zdążyłem zasnąć i widzę od niej wiadomość: "Jadę do Ciebie sama, mam zgodę od męża żeby zostać na całą noc. Chce się z Tobą bzykać, będę za pół godziny". Także jak widać małymi kroczkami też warto zaczynać ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...