Skocz do zawartości
Andrzejck28

cuckold w nieco innej formie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim . co sądzicie o takiej formie eksponowania swojej dziewczyny, żony? Chcielibyście by każdy mógł zobaczyc Waszą nagą partnerkę ? Marzy mi sie sytuacja, w której moge obserwowac reakcje ludzi na jej nagie ciało ale także to jak ona reaguje na napotkanych ludzi podczas swojego nagiego spaceru :)

NiP, CMNF, OON video – naked girl takes a stroll with two fully clothed men | ENF, CMNF, Embarrassment and Forced Nudity Blog (enf-cmnf.com)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele razy byliśmy na plaży naturystów. Ale tam widok nagiej kobiety jest normalny, nie wzbudza takich emocji. a na taki spacer jak na filmie nie udało mi się jeszcze namówić  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety link do filmu chyba musiałbyś jeszcze raz skopiować. Ten wyświetla kilka, niekoniecznie w temacie o jakim piszesz. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

racja ale zawsze wkleja mi sie ten sam niestety. w wyszukiwarce google powinien to byc pierwszy wynik od góry. Odnoścnika bezposrednio do filmu niestety nie moge ( lub nie wumiem ) skopiowac 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj link do filmu: URL

Dawno temu, takie filmiki były na porządku dziennym, bo w Niemczech można było paradować nago po ulicach. W pewnym momencie zapewne zmienili prawo, bo filmiki zniknęły z dnia na dzień.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak w Niemczech bo początkiem lat 200tysiecznych bywałem tam tylko na gościnnych występach i to głównie na prowincji, ale wtedy takie rzeczy uchodziły za obsceniczne. A ten film jest raczej z Austrii. Nie powiem, klimat fajny, kobieta piękna, ehhhh... Aż by się chcialo!!!!??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...