Skocz do zawartości
Tomek4fun

Gra dla dwojga

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.12.2023 o 11:32, MJ23 pisze:

Może wspólne wyjście na saunę z rzeczonym fajnym facetem?

Zadanie z sauną bardzo fajnie?

Za 1 pkt - wyjście na saune i saunowanie nago okryta ręcznikiem

Za 2 pkt - odsłonic piersi

Za 3 pkt - być całkiem nago 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Tomek4fun pisze:

Ciekawe spojrzenie na temat ale ja jednak bym się upierał, że to jednak gra dla dwojga. W końcu facet tez ma mega przeżycia jak jego żona/dziewczyna wykonuje te zadania

Jednak sam przyznajesz, że zadania wykonuje tylko jedna ze stron- kobieta. Czyli to gra jednoosobowa. Ty tu jesteś arbitrem lub kibicem i z tego masz fun.

Moim zdaniem uczciwie jest wtedy, gdy obie strony związku wykonują w takiej grze jakieś zadania. Obie pokonują swoje bariery psychiczne i fizyczne. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe, że nie wyraziłem tego wprost: gra może być oczywiscie dwustronna...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Tomek4fun pisze:

Możliwe, że nie wyraziłem tego wprost: gra może być oczywiscie dwustronna...

Więc proponuję np jako zadania w drugą stronę:

Za 1 pkt - wejść do klubu gejowskiego na 10 minut

Za 2 pkt - wejść na godzinę

Za 3 pkt - wejść na minimum godzinę i postawić jakiemuś kolesiowi drinka

Zasadniczo uważam że jeżeli żona/partnerka jest do tego typu zabaw przekonana to żadnych tego typu gierek ani punktacji z reguły nie potrzebuje. Jeżeli natomiast nie jest to będzie to fajna zabawa tylko i wyłącznie dla Ciebie 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Wichura pisze:

Jeżeli natomiast nie jest to będzie to fajna zabawa tylko i wyłącznie dla Ciebie 

Zdarzają się wyjątki ;) tak się zaczęła nasza przygoda z forum :) ja byłam mało odważna do takich rzeczy, ale mąż skutecznie, powolutku przesuwał moją strefę komfortu, a im dalej się bawiliśmy tym bardziej mi się podobało :) Ona

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Nowi pisze:

Zdarzają się wyjątki ;) tak się zaczęła nasza przygoda z forum :) ja byłam mało odważna do takich rzeczy, ale mąż skutecznie, powolutku przesuwał moją strefę komfortu, a im dalej się bawiliśmy tym bardziej mi się podobało :) Ona

a potrzebowałaś do tego gry i punktów ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wichura pisze:

a potrzebowałaś do tego gry i punktów ?

Raczej tak. Bez tego nie czułabym satysfakcji i chęci brnięcia w to dalej. Wydaje mi się, że bez tego dotarcie do tego etapu co jesteśmy teraz zajęłoby nam parę lat o ile w ogóle byśmy dobrnęli. Czasami wystarczy być w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie, żeby to wszystko się ładnie ułożyło :) Ona

• Lubię 3
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla niektórych uśmiechnięcie się do nieznajomego jest granicą którą chce się przekroczyć ale nie jest to łatwe. A dla kogoś innego pójście do łóżka jest jak pstryknięcie palcem. Ale co do zasady gra jest w części - jak zacząć. Dlatego może niektórych szokuje, że małe kroczki mogą mieć jakąś wartość.  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam fakt, że idziecie małymi kroczkami wcale nie dziwi. Jest to cenne, bo daje czas na oswojenie emocji. 

Wbrew pozorom często te małe kroczki dają więcej emocji i są cięższe do pokonanie niż to od razu wskakiwanie na głęboką wodę, czyli hop siup i do łóżka. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro planujemy zrobić ostatnie zakupy świąteczne i żona sama zaproponowała takie zadanie:

Za 1 pkt - pokaże mi 3 facetów którzy jej się fizycznie podobają i powie co w nich jest fajnego

Za 2 pkt - podejdzie do jednego z nich i porozmawia tak, że wymienią sie numerami telefonów

Za 3 pkt - podejdzie do calej trójki i też zdobędzie ich numery 

?

• Lubię 5
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...