Skocz do zawartości
Zenek

Gdzie można znaleźć czarnoskórego bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Chcę mojej pani sprezentować czarnego bulla na jej urodzinowy prezent. Tylko nie bardzo wiem jak, gdzie znaleźć. 

Znacie jakieś forum internetowe, gdzie można znaleźć czarnych facetów? Tak by zgadać i zorganizować kogoś dla mojej pani.

Szukam facetów z Warszawy, okolic. Owszem jest sporo czarnych facetów ale przecież nie będę na ulicy podchodził i pytał...

Dlatego może ktoś podpowie mi jakiś pomysł.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech założy konto na Tinder i klika, szybko coś znajdzie. Alternatywnie Reddit bądź BlacktoWhite.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj na blacktowhite, ale tam głównie są ludzie z USA, czasem trafi się Londyn, Berlin...

Muszę się jednak powtórzyć z innego wątku - zazwyczaj spotkania nie wyglądają w realu tak jak sobie to wyobrażamy na początku. Razem z moją partnerką również mieliśmy fantazję trójkąta z czarnoskórym mężczyzną i udało się nam takiego poznać. Na spotkaniu przy kawie wypadł pozytywnie, przystojny, inteligentny, z klasą (pewna lekka bariera językowa, rozmawialiśmy wyłącznie po angielsku). Zdecydowaliśmy się zaprosić go na następne spotkanie u nas i niestety czar prysł. Wyobrażaliśmy sobie super kochanka z wielkim penisem (na zdjęciach prezentował się dość dobrze) i dużym wigorem, okazało się jednak, że jego sprzęt nie był aż tak duży jakbyśmy oczekiwali a w dodatku nie chciał działać. Finalnie skończyło się na tym, że to ja grałem pierwsze skrzypce a on "asystował".

Oczywiście nie mówię, że z każdym czarnoskórym tak wyjdzie, ale nie nakręcaj siebie i swojej Pani za bardzo, bo potem rozczarowanie może być duże. Nasze rozczarowanie (kolejne z resztą) doprowadziło do podjęcia decyzji, że rezygnujemy z poznawania kolejnych panów (bez względu na kolor skóry).

Powodzenia w szukaniu

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie/esz też szukać lub śledzić ogłoszenia na Fetlife gdzie czasami pojawiają się także różne oferty czarnoskórych panów i bulli

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.11.2023 o 23:36, Zenek pisze:

Cześć. Chcę mojej pani sprezentować czarnego bulla na jej urodzinowy prezent. Tylko nie bardzo wiem jak, gdzie znaleźć. 

Znacie jakieś forum internetowe, gdzie można znaleźć czarnych facetów? Tak by zgadać i zorganizować kogoś dla mojej pani.

Szukam facetów z Warszawy, okolic. Owszem jest sporo czarnych facetów ale przecież nie będę na ulicy podchodził i pytał...

Dlatego może ktoś podpowie mi jakiś pomysł.

I jak udało sie znalesc czarnego ?

Zona fantazje spenila jak bylismy na wakacjach w Keni, Piekny kraj polecamy

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.12.2023 o 13:01, cuckslask pisze:

I jak udało sie znalesc czarnego ?

Zona fantazje spenila jak bylismy na wakacjach w Keni, Piekny kraj polecamy

Opowiesz? Ciekaw jestem przygody z kenijskim lokalesem:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do Kenii daleko, a w Bory dolnoślaskie blizej.:-) Wystarczy spedzic troche czasu w byle kawiarni, pubie ,  restauracji w Żarach , Żaganiu lub Bolesławcu by przekonać się ze żołnierze US Army są " stosunkowo  przyjacielsko" nastawieni ?  Atutem jest bogata baza hotelowa  - zwłaszcza Bolesławiec i Kliczków

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.12.2023 o 13:12, trololo pisze:

Opowiesz? Ciekaw jestem przygody z kenijskim lokalesem:)

Hej , był to pracownik hotelu w którym się zatrzymaliśmy.Od razu wpadł żonie w oko a Ona jemu. Sam przyznał że nie jestesmy pierwszym białym małżenstwem z którym bawi sie w cuckold, wiec doświadczenie miał , wiedział co i jak.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłeś ? Bo my z żoną też szukamy dłuższy czas czarnego bulla ale nie wiemy gdzie dokładnie szukać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...