Skocz do zawartości
brunet_waw

Kamila, mezczyni i ja...

Rekomendowane odpowiedzi

Świetne opowiadanie. Budowa napięcia ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączę do większości i również upominam się o kontynuacje ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam z niecierpliwością na dalsze losy... Nie daj się prosić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

***********Wieczorne wyjście************

V

Drżącymi rękoma trzymałem telefon Tadeusza przeglądając otrzymane zdjęcia. Miałem wrażenie, że każde kolejne jest odważniejsze od poprzedniego. Pierwsze ukazywały moją, piękna narzeczoną w ubraniu służbowym - żakiet, biała bluzka na guziczki, obcisla czarna spódnica, pończochy i szpilki. Do tego te związane w koński ogon wlosy i okulary. Wow! Na następnych fotkach widzialem ja bez żakietu, potem z odpowiednio rozpięta bluzeczką, podciągniętą spódnica, tak aby można było zobaczyć końcówki pończoch i uda. Kolejna seria zdjec przedstawiała Kamilę w samej bieliźnie. Pięknym, koronkowym, prześwitującym, czarnym body i w wysokich szpilkach. 

O ile na pierwszych fotkach widać było na twarzy mojej narzeczonej jakieś nerwy, stres o tyle każde kolejne zdjęcie pokazywało ją coraz bardziej rozluźnioną i pewną siebie.

Następne fotki pokazywały moja dziewczynę topless, jedynie w kusych stringach i w zależności od zdjęcia pończochach, bądź samych szpilkach.

Nie mogłem oderwać wzroku od tego co widzę. Przecież Kama zawsze mi powtarzala, że "nigdy w życiu nie założy stringów bo ma za wielki tylek", a tu proszę...

- Widzę że bardzo Ci się podoba to co widzisz - usłyszałem z boku. To Tadeusz który przyglądał mi się od jakiegoś czasu postanowił przerwać moje chwile z fotografią.

- Baardzo - odpowiedzialem,mając wypieki na twarzy - zawsze wiedziałem, że moja narzeczona jest kobiecą i ma fantastyczne kształty ale nie myślałem że może być aż tak fotogeniczna.

- Nawet nie wiesz jak bardzo - tajemniczo odpowiedzial Tadeusz - to co zobaczyłeś to nie jest całe dzisiejsze portfolio. Adam skończył dziś wcześniej bo całą ekipą wybierają się do klubu świętować. Kama też została zaproszona.

- Do jakiego klubu ? - zapytałem 

- Mamy taki zaprzyjaźniony klubu nocny gdzie czesto się bawimy i opijamy sukcesy a także zapijamy porażki. Nazywa się Jasmine. Znasz?

Nazwa obiła mi się kiedyś o uszy ale nie potrafiłem przypomnieć sobie w jakim kontekście.

- W związku z imprezą będę się już zbierał - powiedział Tadeusz.

- Będziesz pilnował mojej Kamy? - zapytałem gdy wstawał od stolika.

- Co masz na myśli? - zapytał - wiesz, ona jest dorosła, będzie sie bawiła jak zechce, ja nie mam zamiaru jej niańczyć ale jeśli myślisz że coś się jej może tam stać to zapewniam cie ze nic, ponad to czego sama bedzie chciała sprobowac... - ostatnie słowa wypowiedział z lekkim, wydawalo mi się, szyderczym uśmieszkiem.

- A mogę iść z Wami? - postanowiłem sprobowac i zapytałem wprost.

- Niestety to zamknięta impreza ale wiesz... często klub zamieszcza na swojej stronie zdjęcia. Wejdź na nie, może coś zobaczysz. Miłego wieczora - powiedział odwracając się do mnie plecami.

-Ach bo zapomniałem - cofnął się w moja stronę i nachylajac sie nad moim uchem powiedział - zanim wstaniesz od stołu, odczekaj parę minut bo twój członek sterczy i masz namiot w spodniach. Miłego...

Zostałem sam. Faktycznie dopiero teraz uświadomiłem sobie ze moj czlonek stoi jak szalony. Bałem się go dotknąć,  nawet przez spodnie bo przestarszylem się że to może wywołać natychmiastowy wytrysk. Wyjąłem więc telefon aby sprawdzić co to za klub, ten Jasmime.  Ku mojemu zdziwieniu okazalo sie że to klub... ze striptizem.

Postanowiłem zadzwonić do Kamili. Niestety odpowiedziała mi jedynie automatyczna sekretarka...

• Lubię 14
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo poproszę o recenzję. Cieszą mnie oczywiście lajki i polubienia ale chciałbym wiedzieć co myślicie o opowiadaniu. W szczególności czy taka narracja wam się podoba, co sądzicie o "predkosci" wydarzeń...

... z góry dziękuję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie wszystko super poza jednym. Za rzadko się pojawiają kolejne części 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stopniowanie emocji jest super. Czekamy z niecierpliwością na więcej. Prosimy o częstsze publikowanie kolejnych części 🙂

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Styl super. Wciąga bardzo. Tylko jedna wada. Zdecydowanie za mało

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...