Skocz do zawartości
brunet_waw

Kamila, mezczyni i ja...

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, ulegly_rogacz pisze:

jesli zaczniemy Tobie podsuwać sugestie czy przemyślenia to stanie sie wtedy z tego opowiadania zlepek naszych marzeń, fantazji itp, zacząłes niezwykle ciekawie wiec śmiało kontynuuj, nie ograniczaj się ani nie patrz na niczyje podpowiedzi, czekamy na kontynuację

Szanuję Twoje zdanie ale się z nim nie zgadzam. Stąd mój poprzedni wpis. Uważam że nic w tym uwłaczającego dla mnie jako autora, że ktoś mnie ocenia, krytykuje czy też podpowiada swoje pomysły.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.11.2023 o 22:39, brunet_waw pisze:

Szanuję Twoje zdanie ale się z nim nie zgadzam. Stąd mój poprzedni wpis. Uważam że nic w tym uwłaczającego dla mnie jako autora, że ktoś mnie ocenia, krytykuje czy też podpowiada swoje pomysły.

Kiedy możemy spodziewać się kolejnych części ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam z niecierpliwością na kolejną  część 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

******** Kontynuacja ********

III

Tego wieczora długo nie potrafiłem zasnąć. Nie potrafiłem z głowy wyrzucić mysli o mojej nagiej dziewczynie, stojącej w przebieralni i pozującej przed obcym facetem. Przed dużo starszym mężczyzną. Przed jej szefem. 

Te mysli nie dawały mi spokoju. I co zadziwiające nie powodowały zazdrości. Powodowały rosnące podniecenie. Na tyle mocne, że mój czlonek sterczał jak zaczarowany. Był tak twardy, że aż bolał.

Tymczasem mysli nie odchodzily:

Czy ją to podniecało? A może nie o wszystkim mi opowiedziała? Może wydarzyło się coś więcej? Może jednak zrobila coś w zamian za zakupy i kolację? Nieee... to niemożliwe. Nie moja dziewczyna, próbowałem być racjonalny a nie emocjonalny.

Mysli nie odpuszczally jednak. 

Ciekawe jak wygląda w tym stroju do golfa? Czy faktycznie bedzie wysyłać zdjęcia również Tadeuszowi? Jakie to zdjęcia? Miliony różnych mysli kłębiły się w mojej glowie...

Zasnąłem.

Rano obudził mnie dźwięk SMS. 

- Śpisz? -przeczytalem wiadomosc od Kamy.

- Już nie,  co tam? - odpowiedziałem natychmiast, będąc jednocześnie rozczarowanym, że to nie obiecane zdjęcie.

- Zostałam zaproszona dziś na jakieś służbowe wyjście więc nie spotkamy się wieczorem- przeczytałem wiadomość.

- Co to za wyjście? - odpowiedziałem.

- Podobno z osobami które będą jechały na golfa. Tadeusz uznał ze muszą mnie poznać. - SMS przyszedł szybko.

- Hmmm... to dobrej zabawy. - odpisałem

I pamiętaj żeby mi o wszystkim pisać, ok? - dodałem.

- Taaak... pamiętam o tym.

Moja wyobraznia znów zaczęła działać na duzych obrotach. Tymczasem przyszedł kolejny SMS.

- Dodatkowo mam dzisiaj sesję zdjęciową.

Cooooo? Pomyślałem. Jaka sesję?

- Co to za sesja? Po co? - odpisalem.

- Tadeusz zorganizował. Do portfolio do pracy, na LinkedIn itd. - przeczytałem.

- Jeśli mi się spodoba to będę mogła ja wykorzystać także do innych zdjec. - przyszedł drugi SMS.

- Jakich zdjec? - zapytałem.

- No wiesz. Jakich chcemy. Obiecałam Ci zdjęcie w sukience do golfa, przecież.

- Hmmm... to może nie tylko w sukience zrobisz sobie sesję? - odpisałem bez chwili namysłu.

- Ty zboczku. Chcesz bym pozowała przed obcym facetem i świeciła tyłkiem przed nim?

- Jesteś piękna, ponętna, bardzo seksowna. Zrób coś dla siebie żeby poczuc sie dobrze. - odpisałem trochę naokrągło.

- Tadeusz tez tam będzie.  Nie przeszkadza Ci to? - przyszło zapytanie.

- No przecież już cie całą widzial - zażartowałem.

- Ok - przyszła szybka odpowiedz. 

Hmmm... Nie tego się spodziewałem. Ale zanim zdążyłem cokolwiek odpowiedziec dostałem kolejna wiadomość.

- Musze skończyć I uciekam do pracy. Napiszę w wolnej chwili. Kocham Cię.

- Tez Cię kocham. I ufam. - odpisałem zostając sam na sam ze swoimi myślami

...

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super opowiadanie. Czekamy na dalszą część...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...