Skocz do zawartości
emma

fantasta czy realista?

Jestem osobą,która :  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jestem osobą,która :

• spotyka się w realu / jestem rogaczem
      72
    • tylko fantazjuje
      24
    • na razie fantazjuję,ale planuję real
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Arw, no niestety, gdyby wszyscy wzięli udział to można by coś określić a w ankiecie biorą udział ci co chcą, a są to w większości realiści, natomiast fantaści to niestety tylko fantazjują... :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie brakło opcji ponieważ zdążyło się kilka razy w mojej obecności a od dłuższego czasu posucha i nie zanosi się na zmianę:evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cieszę się,że moja ankieta nie umarła :evil:

Demun.... i moja realność spotkań powoli....odchodzi....

...Zostały niespełnione marzenia... ;(...

Cóż ... zawsze co miłe....szybko się kończy :-/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(...) dopóki żyjesz to nigdy nie wiesz co się przydaży :evil:

i wychodząc z tego założenia zaznaczam 3;)

ale już niedługo:P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego?

Bo tak już jest i niestety nie mamy tak wielkiego wpływu .... a niewielki .....już się skończył (przynajmniej u mnie)

Ale życie toczy się dalej i....korzystajcie póki macie "swój czas'.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a niewielki .....już się skończył (przynajmniej u mnie)

Albo ja jakiś dziś niekumaty, albo nie wiem. Ale co konkretnie miałaś na myśli? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;)......oczywiście,że wyjaśnię ;)

Otóż...moje pytanie w tym temacie jest: "fantasta czy realista" i....ja z realności chyba przechodzę w ...to drugie,ponieważ mój dobry czas na spotkania się....wypalił.

Nie mam ochoty na kolejne spotkania,które niosą z sobą nie tylko uniesienia, ale i rozczarowania,bo każde spotkanie jest ... takie samo.

Ja chciałabym przeżyć coś innego,chciałabym by mężczyzna mnie zaskoczył namiętnością.....oryginalnością.....

Oczywiście zapewnienia są! Ale gdy dochodzi do spotkania (przy kawie,bo na inne muszę się przekonać rozmową)....brakuje tej iskry....tego czegoś....Więc do bardziej intymnych spotkań nie dochodzi ;(

.....Miałam swój wpływ na przebieg spotkań....Przygotowywałam się chcąc oczarować mężczyznę,ale teraz....kolej na tę drugą stronę.

Dlatego napisałam,że: mój wpływ na realizację spotkań się skończył,ponieważ....już mi chyba nie zależy tak jak kiedyś.

Na dzień dzisiejszy....fantazjuję sobie spotykając się od czasu do czasu z mężczyzną "na kawie".Być może spotkam kiedyś mężczyznę,który mnie oczaruje i zdecyduję się odpłynąć w Krainę Rozkoszy? (.......)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...