Skocz do zawartości
emma

fantasta czy realista?

Jestem osobą,która :  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jestem osobą,która :

• spotyka się w realu / jestem rogaczem
      72
    • tylko fantazjuje
      24
    • na razie fantazjuję,ale planuję real
      73

Rekomendowane odpowiedzi

emma, to co piszesz jest bardzo dołujące, ale niestety prawdziwe i wcale Ci się nie dziwię że jesteś wypalona, chociaż mam nadzieję że iskierka cały czas się w Tobie tli ;) Z facetami już niestety tak jest jak piszesz. Większość oczekuje dowodów wdzięczności od kobiet tylko za to że w ogóle są, nie dając nic od siebie albo minimum ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam swój wpływ na przebieg spotkań. Przygotowywałam się chcąc oczarować mężczyznę,ale teraz, kolej na tę drugą stronę.

Myślę że powinnaś tego oczekiwać od początku. Faceci mają w genach zapisane, "łowca". Musisz to wiedzieć. Nigdy nie należy odkrywać wszystkich kart zbyt szybko. Upolowana zdobycz, oznacza, że zainteresowanie nią, spada drastycznie. Zawsze tak było, jest i będzie, albowiem taka jest męska natura. I żeby nie było, sądzę że wypowiadasz się "globalnie" dlatego też podobnej odpowiedzi Ci udzielam. Myślę że powinnaś podejść do cuckoldu, bardziej z przymrużeniem oka. Nie staraj się zanadto, bo to Ogier powinien się o Ciebie starać, taka jest jego rola. A Tobie pozostaje wybrać tę najlepszą partię i wtedy dopiero, oddać się rozkoszy. Nie wybieraj samców beta. Skup się na Alfa. Po to jesteś Hot Wife, aby w nich przebierać jak w ulęgałkach.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, a po czym ich rozpoznać? ;)

Pewien poeta powiedział pięknie "Zwieść Cię może pędzący ulicami tłum". Myślę że masz wystarczająco dużo intuicji by samej dokonać słusznych wyborów. "Wyczuć pismo nosem".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę "namacalne" spotkania :)

Pewnie w "namacalne" w komunikacji miejskiej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę "namacalne" spotkania :)

Pewnie w "namacalne" w komunikacji miejskiej :)

Poirun, muszę Cie rozczarować. Nie jestem ocieraczem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...