Skocz do zawartości
Pulki

Gdzie poznać kobietę do związku Cuckold ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie będąc singlem, można poznać otwarta kobiete z potencjałem lub taka, która już wie, ze chciałaby byc HotWife ? Macie jakieś doświadczenie ? ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tam lajkuja mnie prawie same grzeczne dziewczyny. Nie kumam o co chodzi 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Załóż tindera z czarnym zdjęciem i napisz wprost w opisie ;)

Ew. Zobacz zbiornik

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiet zainteresowanych otwartym związkiem lub mogących chcieć przemysleć to w przyszłości nie poznaje się w żadnych innych, specjalnych ani unikatowych miejscach. To takie same i te same kobiety co wszystkie inne

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.10.2023 o 10:42, MarcPicard pisze:

W moim przypadku to sobie   wychowałem Hot Wife 

Nie da się "wychować" Kobiety, na Hot Wife.

Twoja kobieta najzwyczajniej w świecie miała predyspozycje, skłonności, uśpione określone preferencje seksualne i okołoseksualne. Tobie udało się je w niej jedynie obudzić. 

W dniu 20.10.2023 o 08:06, Pulki pisze:

Gdzie będąc singlem, można poznać otwarta kobiete z potencjałem lub taka, która już wie, ze chciałaby byc HotWife ?

@Wichura ma rację. Jesteśmy takie same jak inne kobiety i jak inne kobiety się nas poznaje.

Jestem jednak za ułatwianiem sobie życia i szukaniem znajomości na specjalnych portalach jak to, Tinder czy zb., w klubach tanecznych, na imprezach klimatycznych. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, ale wiem, że się udaje.

W dniu 20.10.2023 o 13:31, Pulki pisze:

Tam lajkuja mnie prawie same grzeczne dziewczyny. Nie kumam o co chodzi 

A jak masz tam opisany profil? Odpowiedni opis profilu, jest bardzo ważny.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz Dragonfly, mam wydaje mi się atrakcyjne zdjęcia, z wakacji, robienia fajnych rzeczy. W opisie mam tylko ,,fajnie jak napiszesz pierwsza :) „ 

choć nie wiem jakie ja sam sprawami wrażenie stylem rozmowy itd. Musiałbym sie podpytać kogoś bezstronnego ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale coś w tym jest co napisałaś, że kobiety już to mają w sobie, jak i faceci. Ciekawe ile to będzie procentowo. Mam wrażenie, choć może to moja bańka, ze naprawdę dużo osób żyje teraz w bardzo otwarty sposób, kobiety szczególnie, są mega otwarte na luźne relacje, perwersje itd.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...