Skocz do zawartości
spam-box

Fantazja o byciu prawdziwie zdradzonym.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką fantazję, że moja kobieta mogłaby szczerze mieć ochotę "puścić się na boku" w przekonaniu, że robi to całkowicie za moimi plecami. Kręci mnie w tym to, że wtedy oddałaby się innemu tak w pełni oraz szczerze i nie byłoby w tym sztuczności, udawania, tego "na niby" jakie jest przy umawianiu się z bullem. Oczywiście w mojej fantazji ja odkrywam jej plan wcześniej i kontroluję wszystko jednak nie ingerując w nic. Mocno mnie podnieca ta atmosfera towarzysząca ukrywaniau tego przede mną. Kiedyś wszedłem w posiadanie konwersacji mojej kobiety z kolegą, z którym umawiała się na kawę po latach. Koleżka nie krył w treści, że ma na nią ochotę i chciałby ją przekotłować zaraz po spotkaniu. Bardzo mnie podniecało to "planowanie" sposobności do zbliżenia. To, że żona kasowała co pikantniejsze jego wpisy nakręcało mnie jeszcze bardziej, bo mogło to świadczyć, że na to pójdzie. Znając treści konwersacji udałem się na miejsce spotkania patrząc z ukrycia jak żona wita się z nim pocałunkiem. Do niczego więcej nie doszło wtedy ale wiem, że kiedyś się z nim rżnęła pomimo, że to przede mną ukrywa. 

Marzy mi się sytuacja, że moja pani odda się innemu, który ją zerżnie porządnie i "wyrucha" w usta na tyle brutalnie, że ta będzie się czuła jak szmata i zbrukana. Chciałbym poczuć jak następnego dnia ściemnia mi, że boli ją gardło a ja bym wiedział od czego... 

• Lubię 11
  • Hmm... 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, spam-box pisze:

Mam taką fantazję, że moja kobieta mogłaby szczerze mieć ochotę "puścić się na boku" w przekonaniu, że robi to całkowicie za moimi plecami.

Takie fantazje są spoko i mocno nakręcają, ale uważaj o czym marzysz bo może się spełnić, a emocje na żywo, gdy wszystko wymyka się spod kontroli, są jednak inne niż te, gdy w głowie wszystko kontrolujesz. ;) Poza tym fantazjujesz o pełnej zdradzie, a w treści piszesz, że odkrywasz Jej swój plan i Ona jednak go realizuje. Uwierz na żywca to są skrajnie różne sytuacje.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym nie odkrył planu, to fantazja nie miałaby żadnego sensu, bo o niczym bym nie wiedział. Właśnie te emocje "na żywca" są bardzo podniecające dla mnie. 

2x już moja pani odbyła ustalone spotkanie z bullem w mojej obecności i jednak ta "sztuczność", to nie to... 

• Lubię 1
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pamiętaj, żeby nie instalować żadnych pluskw na telefon i innych takich. Możesz narazić się prokuratorowi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(Nie)stety taka zdrada była też moim udziałem. Miałem dostęp do jej konta i śledziłem na bieżąco jak planowała swoją zdradę. Widziałem zdjęcia jakie jej wysyłał i zdjęcia, które ona jemu przesyłała, jak oboje się nakręcali, planowali i ostatecznie zrealizowali. Wówczas targały mną wielorakie emocje, czy powinienem to przerwać, czy może (co ostatecznie się stało) pozwolić im zrealizować ich plan. Do dziś się zastanawiam czy dobrze postąpiłem. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, moro pisze:

czyli polecasz czy ne? :)

Odpowiedź jest trudna. Zależy czego oczekujesz i jakie są Twoje granice? Musisz mieć pełną świadomość, że druga osoba Cię oszukuje. Może to doprowadzić do końca Waszej relacji. Ona może z nim odejść, Ty możesz tego mentalnie nie wytrzymać. Może też oczywiście, jeśli w odpowiedni sposób poprowadzisz temat przeistoczyć się w ZK. Trzeba znać ryzyko i odpowiednio nim zarządzić. U mnie doprowadziło to do swingu ale niestety jej apetyt był większy i później jeszcze dwa razy mnie zdradziła. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, cash pisze:

doprowadziło to do swingu ale niestety jej apetyt był większy i później jeszcze dwa razy mnie zdradziła. 

Nie rozważaliście całkowitego otwarcia związku?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...