Skocz do zawartości
CuckoldDream1984

Coś się zaczęło zmienić

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, ostatnio moja żona przeżywa potężną zmianę dosyć nie oczekiwana. Wiele lat porozmawialiśmy i pofantazjowaliśmy o jej zdrady ale zawsze jakoś miało to bardziej charakter fantazji. Myślałem że zakończy się to na jakieś tam wirtualne gadki z kolegą do którego wysyła odważne zdjęcia od czasu do czasu i tyle. 

Dwa lata temu założyła, oczywiście pod moją sugestię, profil na zbiorniku bo bardzo chciałem się chwalić jej pięknością i może z nadzieją że pogadają z innymi ludzmi by jeszcze bardziej otwierała swój świat i nabrała inspirację. Dodała 2 zdjęcia i jej przygoda na tym portalu na tym się kończyła. Konto przez 2 lata praktycznie nie ruszony. 

Ostatnio był dosyć nagły przyspieszenie, nie krępowała się już przyznać że chciałaby się spotkać na seks z tym kolega (tak ten co otrzymuje od niej zdjęcia). Więc ja zacząłem jej przypominać że ma zbiornika, i powoli zaczęła wchodzić, zaglądać aż nie zaczęła z pewnym facetem popisać który mocno ją zmotywował dał do zrozumienia że jest przepiękna i powinna z tego korzystać (dokładnie to co jej przez 14 lat mówiłem). Ale wiadomo, jeśli swojego można nie wierzyć to obcego już jest bardziej wiarygodny. To moja żona zaczęła dodawać zdjęciach na zbiorniku, nawet już gdzieś tam międzywierszami mówi że zastanawia się o kamerkach aż do Onlyfans. Jestem w pozytywnym szoku. Nie wiem jak się to będzie rozwijało, ale uwierzcie mi że jestem tak z niej dumny że aż mi serce pęka z radośći.

• Lubię 5
  • Wow! 1
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie się zaczęło, trzymam kciuki żeby szło to coraz dalej. ;) Ale wiadomo na twoim miejscu podsycałbym jeszcze bardziej, kuj żelazo poki gorące. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Uległy pisze:

Fajnie się zaczęło, trzymam kciuki żeby szło to coraz dalej. ;) Ale wiadomo na twoim miejscu podsycałbym jeszcze bardziej, kuj żelazo poki gorące. 

Spróbuję wciąż dać jej przestrzeni aby sama podjęła decyzji, wiadomo że gdzieś tam podpowiadam ale jak zawsze robiłem czekałem cierpliwie aż ziarno zaczął kiełkować

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, xXNiespełnionaxx pisze:

Od początku wiedziałam,  że dziewczyna potrzebuje trochę czasu ?. Powoli , powoli .. ale osiągniesz to na co czekasz ? z pozdrowieniami ??

Masz rację zawsze mi to mówiłaś ❤️

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...