Skocz do zawartości
brunet_waw

Masazysta

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, czy komukolwiek z was zdarzyło się zorganizować dla swojej żony masażystę? Takiego który byłby prawdziwym masażystą i dodatkowo bullem. Zastanawiam się czy to w ogóle możliwe by poznać kogoś takiego. Dyskretnego, odpowiedniego, kogoś kto mógłby sprobowac podczas masażu przekonać małżonkę do czegoś wiecej? Oczywiscie kogoś kto, gdyby okazało się to niemożliwe, odpuściłby temat skupiając się jedynie na masażu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałem coś takiego kiedyś zorganizować, ale bardzo ciężko o kogoś takiego :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, brunet_waw pisze:

Cześć, czy komukolwiek z was zdarzyło się zorganizować dla swojej żony masażystę

Tak, zdarzyło się;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja planuję coś takiego dla swojej żony zorganizować, mam nawet zgodę ale zawsze okoliczności odciągają to w czasie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam masażystkę, która sama zaproponowała zajęcie się moją żoną, po kolejnej wymianie informacji między paniami, za moim pośrednictwem. Żona też się zgodziła ale zawsze było pod górkę jak u @Bear.Vixen do tego stopnia, że chwilowo odpuściliśmy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plany są, druga połówka tez nie będzie miała nic przeciwko. Gorzej z znalezieniem masażysty, czy pytać bezpośrednio masażystów czy jak, ewentualnie gdzie takowych szukać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Druh. pisze:

Tak, zdarzyło się;)

A opowiesz cos więcej? Jak do tego doszło, czy to ty znalazłeś masażystę, czy musiałeś ją namawiać etc?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, brunet_waw pisze:

A opowiesz cos więcej? Jak do tego doszło, czy to ty znalazłeś masażystę, czy musiałeś ją namawiać etc?

Nie musiałem namawiać, bo ona uwielbia być masowana. Ja też znajdowałem masażystów, ale zgłaszali się również sami do żony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Uległy pisze:

Gorzej z znalezieniem masażysty, czy pytać bezpośrednio masażystów czy jak, ewentualnie gdzie takowych szukać. 

Może warto podzwonić po okolicznych i popytać. Z usługami erotycznymi ponoć różnie bywa, tu coś można znaleźć:

https://masaze-erotyczne.pl/masazysci-erotyczni

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Janek12 pisze:

Może warto podzwonić po okolicznych i popytać. Z usługami erotycznymi ponoć różnie bywa, tu coś można znaleźć:

https://masaze-erotyczne.pl/masazysci-erotyczni

Wszak nie jest to taki zły pomysł z bezpośrednim dzwonieniem. Tylko myśle ze zbytnio dużo tego nie będzie ale spróbować nie zaszkodzi. Ciekawe tylko czy będziemy mieli to samo na myśli z „masażem erotycznym”. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...