Skocz do zawartości
OLIWKA i tomek

Seks w plenerze - podglądanie - soft dogging

Rekomendowane odpowiedzi

Letnia pogoda się przedłuża, jeszcze są w miarę ciepłe wieczory, w niedalekiej okolicy od nas (około 50 km) znajduje się miejsce w plenerze gdzie odbywają się imprezy typu osiemnastki, wieczory kawalerskie czy spotkania klasowe. Weekendami przychodzi tam dużo osób żeby posiedzieć przy piwku i grillu. Droga do tego miejsca prowadzi przez las, miło klimatycznie.

Dajcie znać co sądzicie o odwiedzeniu tego miejsca przez nas i np uprawiania sexu gdzieś na uboczu licząc ze jakiś ogier podejdzie, będzie na nas patrzył lub nawet będzie próbował dołączyć - bardzo nas to podnieca.

Nasz obawy: ktoś nam zrobi zdjęcie lub nas nagra i opublikuje to na jakimiś spotted i będzie wstyd :(

O.

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawa fantazja :) Jednak faktycznie istnieje ryzyko nagrania, musicie sobie przemyśleć czy mimo wszystko kręci was to na tyle mocno, że akceptujecie takie ryzyko

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam podobne upodobania z tym że moja żonka ma dość duże opory ale w zeszłym roku podczas urlopu  dała się przekonać do zabawy na plaży niedaleko hotelu, w tym roku również podczas urlopu dała się namówić na zabawę na plaży kawałek od hotelu w miejscu troszke odsłonięty ale i tak dość dyskretnym i o dziwo przyznała mi się następnego dnia że jej się podobało.

Nie ukrywam że zależało mi na tym aby ktoś nas podglądał, niestety mojej żonie wprost przeciwnie zależało jej za maksimum dyskrecji. 

Według mnie skoro ktorekolwiek że ston ma jakieś obiekcje przed tym aby zostać nakryty/rozpoznany warto na początek dołoży jakieś delikatne gadgety które uniemożliwia nasza identyfikację (czapeczka, okulary, chusta na głowę).... Ale klimat plenerowych zabaw można śmiało polecić zwłaszcza że aura za oknem wciąż temu sprzyja!!! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, OLIWKA i tomek pisze:

to w jaki sposób można  zrealizować taką fantazje aby uniknąć rybka nagrania?

Raczej się nie da... Każda zabawa w plenerze łączy się z ryzykiem nakrycia i również nagrania dlatego tak jak pisałem jeżeli nie chcecie rezygnować z tego typu zabaw albo wybierać naprawdę postronne miejsca albo przyłożyć się do maksymalnej ochrony wizerunku 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.09.2023 o 19:32, OLIWKA i tomek pisze:

Nie można. Zasadniczo raczej nie da się wystawić na ryzyko podglądania w plenerze bez jednoczesnego ryzyka nagrania. Takie rzeczy to tylko w klubach w których obowiązuje zakaz wnoszenia telefonów. Jedyne co można zrobić to ograniczyć możliwość ewentualnego rozpoznania Was na potencjalnym nagraniu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.09.2023 o 19:32, OLIWKA i tomek pisze:

Chyba najbezpieczniej byłoby stworzyć taki scenariusz pod pełną kontrolą,  gdzie zarówno miejsce i "przypadkowy" przechodzień nie byłyby tak zupelnie przypadkowe ;) Może to nie do końca to samo, ale z drugiej strony i bezpieczniej i pewniej. Bo przecież nigdy nie wiadomo kto by się trafił w roli tego przypadkowego byka. Pewnie liczycie na jakiegoś atrakcyjnego 18-latka,  ale z doświadczenia wiem, że życie potrafi płatać przeróżne psikusy i mógłby się np. trafić podstarzały zbieracz puszek ?

Coma

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię takie publiczne zabawy, i kilka razy zdarzyło mi się, że ktoś przechodził obok lub przejeżdżał rowerem. Najczęściej osoby te unikają patrzenia i wydają się bardziej przerażone niż ci, którzy to robią. Faktem jest, że najczęściej trafiałem na spacerowiczów z psami, a nie młodych ludzi, którzy mają telefon przylepiony do łapy i nagrywają wszystko, co popadnie – takie czasy ?‍♂️. Czapka, okulary, peruka, czy koronkowa maska, zminimalizują ryzyko nagrania. Teraz robi się szybko ciemno, co utrudnia nagrywanie w dobrej jakości z daleka. Ja polecałbym szybką akcję, gdzie emocje będą intensywne, a ryzyko, że ktoś zdąży zrobić coś niepożądanego, jest dość małe. Jeśli chcecie to zrobić w kontrolowanych warunkach, to polecam się ?."

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 27.09.2023 o 11:54, OLIWKA i tomek pisze:

Letnia pogoda się przedłuża, jeszcze są w miarę ciepłe wieczory, w niedalekiej okolicy od nas (około 50 km) znajduje się miejsce w plenerze gdzie odbywają się imprezy typu osiemnastki, wieczory kawalerskie czy spotkania klasowe. Weekendami przychodzi tam dużo osób żeby posiedzieć przy piwku i grillu. Droga do tego miejsca prowadzi przez las, miło klimatycznie.

Dajcie znać co sądzicie o odwiedzeniu tego miejsca przez nas i np uprawiania sexu gdzieś na uboczu licząc ze jakiś ogier podejdzie, będzie na nas patrzył lub nawet będzie próbował dołączyć - bardzo nas to podnieca.

Nasz obawy: ktoś nam zrobi zdjęcie lub nas nagra i opublikuje to na jakimiś spotted i będzie wstyd :(

O.

Ja to bym dołączył a nie nagrywał innych ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...