Skocz do zawartości
zonaty75

moj pomysł na zabawe w cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

świetny pomysł, jeśli nie rościsz sobie praw autorskich to chętnie wykorzystam ;-)

co prawda ja zwierzyłem się żonie ze swoich fantazji, ale jak wspominałem gdzie indziej bez entuzjazmu z jej strony ale też bez awantury.

ostatnio zabawialiśmy się tak że ona nadziewała się czarnym dildem, a ja stałem nad nią i obciągała mi, potem była zmiana, po wszystkim była zadowolona i bardzo jej się to podobało, może to mały kroczek?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marcus73

Świetne, mam nadzieje że skuteczne. Od 3 miesięcy nie uprawiam z zona sexu, już niemal codziennie mowi o innym facecie, do tego conajmniej raz w tygodniu zadowala sie swoim wibratorem z kuleczkami, taki dośc grubawy. Niestety nie zawsze moge podglądac ja jak sie bawi. Ciekawe czy pokona moralna blokade i puści sie na moich oczach z innym facetem?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry i rokujący na przyszłośc pomysł ! Trzymam za Was mocno kciuki - powodzenia !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mospeter

hej

bardzo frajna fantazja mam podobne zreszta pasa cnoty uzywam od dawna swietna zabawka.

jestem zainteresowany waszym ogloszeniem prosze o odpowiedz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...