Skocz do zawartości
zonaty75

moj pomysł na zabawe w cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Wymyśliłem kiedyś sobie taki oto plan. Może komuś się przyda

zaczęliśmy z zona taką grę / nadmienię że ona jeszcze nie wie że mam ochotę na zk/

namówiłem ją żeby kupiła mi pas cnoty,i teraz każe mi go często zakładać np. chodzę w nim przez tydzień co wieczór bez możliwości kochania się z nią.

za to moja żonka ubiera się wtedy bardzo sexownie i zaczyna się bawić swoimi wibratorami /kazała mi kupić jej kilka zabawek/ a ja biedny mogę tylko patrzeć. ostatnio wpadła na szatański pomysł że ona leży na plecach posuwa sie swoim dildem a ja muszę trzymać jej nogi w gorze.

albo każe mi jej przegotować sexowne ubranie takie w jakim chciałbym ją oglądać, wybrać wibrator i jak jest gotowa to wyprosi mnie z pokoju zamknie drzwi a ja muszę cierpliwie czekać aż dojdzie.

Jeżeli o mnie chodzi to fajna zabawa jej też to sprawia przyjemność ale ja mam przynajmniej namiastke cuckold.

ps. nowy pomysł to mam kupić strap-on i ciekaw jestem jak ona to chce wykorzystać.

pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie. Będziesz teraz musiał zadowalać żonę przy pomocy strponu!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super pomysł i fajnie, że Twoja żona tak się na to otworzyła, może dzięki temu z czasem sama zacznie interesować się zdradą kontrolowaną, a wtedy nie będzie to już tylko namiastka cuckoldu;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dość oryginalny pomysł i życzę Wam,aby doprowadził Was do prawdziwego cuckold.

Pisz jak sprawy się rozwijają,będę Was dopingował.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek ruff

Świetne te zabawy, ciekawy kierunek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek georginio

Fajnie to wymyśliliście, rzeczywiście jest pewna namiastka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego pozwolilem sobie opowiedziec moja historie. czesto pada pytanie jak namowić żone a ja twierdze że nie da sie namowic wasze żony musza same to poczuć / jak mowil klasyk leo steb by step / :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to może powiesz żonie o Twoich fantazjach cuckold, skoro w ten sposób się bawicie, to może kiedyś zamiast wibratora zobaczysz kochanka, którego sama wybierze i przyprowadzi :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie. Będziesz teraz musiał zadowalać żonę przy pomocy strponu!

Ewentualnie może być na odwrót :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...