Skocz do zawartości
Witek

Oczekiwania Bulla wobec hotki...

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, creampie pisze:

Swój dom zna chyba najlepiej?

7 minut temu, creampie pisze:

Nie dom tylko faceta

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, eleo pisze:

Nie dom tylko faceta

Swojego faceta też chyba zna najlepiej?

A jeżeli mówisz o kochanku, to jestem odmiennego zdania. Żeby iść z nieznajomym do hotelu, potrzebna jest odwaga, albo przynajmniej znajomość sztuk walki. Co innego w domu, kiedy zawsze hotka może powiedzieć, że mąż jest w drugim pokoju.

• Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jak trafi się świr i i będzie ich nachodził i odesłał numery, przecież z na ich adres 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uważam, że pierwsze na neutralnym gruncie 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mąż czeka np.w samochodzie żeby odebrać żonkę 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, creampie pisze:

Swojego faceta też chyba zna najlepiej?

A jeżeli mówisz o kochanku, to jestem odmiennego zdania. Żeby iść z nieznajomym do hotelu, potrzebna jest odwaga, albo przynajmniej znajomość sztuk walki. Co innego w domu, kiedy zawsze hotka może powiedzieć, że mąż jest w drugim pokoju.

Mam całkowicie inne podejście do tego tematu.

Dom to azyl, a wpuszczanie do swojego azylu kompletnie nieznajomą osobę to proszenie się o kłopoty.

Pierwsze spotkania tylko na neutralnym gruncie.

• Lubię 16
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.01.2024 o 14:36, creampie pisze:

Co innego w domu, kiedy zawsze hotka może powiedzieć, że mąż jest w drugim pokoju.

Podobnie jak @Druh. podchodzę do zapraszania nieznajomych do domu.

Hotele to jednak strefa neutralna i jak pokój jest wynajęty przez nieznajomego - i też nie jest tak niebezpieczna (nieznajomy jednak musi się w recepcji wylegitymować, są kamery, itd.).

A poza tym - "Co się dzieje na mieście - zostaje na mieście" ? , a co jest w domu to jest domowe.

Oczywiście, są różne klimaty i co jednemu przeszkadza innemu pasuje. ;)

W dniu 18.01.2024 o 14:36, creampie pisze:

Żeby iść z nieznajomym do hotelu, potrzebna jest odwaga, albo przynajmniej znajomość sztuk walki.

Oj tam, żeby samotnie przejść tunelem pod torami po 23 też, podobnie jak dać się odprowadzić nowo poznanemu z knajpy do np. taksówki czy innego środka transportu.

Po to są przysłowiowe spotkania na kawę/piwo - żeby chociaż nieco poznać drugą osobę i ocenić ryzyko. A potem każdy może iść gdzie chce ;)

• Lubię 6
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.01.2024 o 14:21, creampie pisze:

Ty mam nadzieję nie jesteś stalkerem, a nawet nie wiesz ilu ich błąka się po takich jak ten portalach. Nie ma to jak zaprosić takiego do swojego domu.

• Wow! 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, Dragonfly pisze:

Ty mam nadzieję nie jesteś stalkerem, a nawet nie wiesz ilu ich błąka się po takich jak ten portalach. Nie ma to jak zaprosić takiego do swojego domu.

Dokładnie o to mi właśnie chodziło 

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...