Skocz do zawartości
Marek698

Uczucie po większym kochanku

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka,

Ostatnio po głowie zaczęło mi chodzić przemyślenie na temat uczucia po regularnym seksie z większym kochankiem. Rogacze czy odczuwacie różnice w cipce waszych kobiet? Hotki jak wy to czujecie? Jest bez zmian czy jednak jest różnica w odczuciach?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie pamiętam, bo od 11 miesięcy nie bylem w żonce:).

Natomiast moja żonka czuła różnice (4cm na korzyść kochanka) .

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy spotykała się regularnie 2 3x w tygodniu z większym i grubszym to faktycznie była zdecydowanie inna. Wg mnie luźniejsza, chociaż do teraz mam wrażenie, że mimo braku spotkań ona i tak jest inna. 

Wg Asi też jest to odczuwalne, mówi że jest to mega uczucie gdy jest tak solidnie wypełniona, ale również bardzo ceni sobie nasz sex, z moim sporo mniejszym sprzętem ?

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.08.2023 o 09:29, Tajni pisze:

Gdy spotykała się regularnie 2 3x w tygodniu z większym i grubszym to faktycznie była zdecydowanie inna. Wg mnie luźniejsza, chociaż do teraz mam wrażenie, że mimo braku spotkań ona i tak jest inna. 

Wg Asi też jest to odczuwalne, mówi że jest to mega uczucie gdy jest tak solidnie wypełniona, ale również bardzo ceni sobie nasz sex, z moim sporo mniejszym sprzętem ?

U nas podobnie , mamy kochanka co ma ponad 20 cm i gruby, jak czesto to robia to ja czuje roznice potem swoim , zona takze. Zona takze czuje roznice w sexie miedzy nim a mna , no ale roznica w penisach jest spora

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Żona mówiła podobnie jak poprzednicy ale jakas różnice było czuć po grubym i jeszcze jedno duże znaczenie było czy kochanek był w gumce czy zostawiał wszystko w środku wtedy prawie nic nie czułem 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

U nas podobnie kochanek zalewa zone w srodku. To jedna robi roznice.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas żona po trzech porodach jest dość szeroka. Ja nie odczuwam dużej różnicy ale ona z kochankiem mówi że jest idealnie wypełniona 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wypowiem sie jakie ja mam odczucia po seksie zony z bullem ale ... moja twierdzi, ze czuje zdecydowana roznice miedzy mna, a kochankiem na jego korzysc.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...