Skocz do zawartości
Odlotowi

Od zdecydowanego NIE do mocnego Ultimate!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o nas to Ja mam duże doświadczenie a moja żona nie. Właśnie wprowadzam swoją druga żonę w świat cuckoldu. Z pierwsza żona spotykaliśmy się kilka lat. Na początku nie chciała o tym słyszeć w kocu się zgodziła ale miał być ten jeden raz i koniec. W ciągu kilku lat tak się rozkręciła ze ze swoim byczkiem i jego kolegami przerobiła praktycznie wszystko. U mnie tez przeszła wielka przemiana ponieważ jestem zdecydowany hetero a żeby spełnić ich fantazje zrobiłem takie rzeczy które nigdy wcześniej nie przyszły by mi do głowy…

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że opowiedziałeś nam w skrócie swoją historię.

O czym chcesz w tym wątku rozmawiać ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, Odlotowi pisze:

U mnie tez przeszła wielka przemiana ponieważ jestem zdecydowany hetero a żeby spełnić ich fantazje zrobiłem takie rzeczy które nigdy wcześniej nie przyszły by mi do głowy…

Czyli jednak nie warto samemu wciskać się, a priori, do zbyt ciasnych szufladek :) ?

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz coś więcej jak to się zaczęło jak namówiłeś żonę itp. Nie ukrywam że jest to jedna z moich fantazji żeby być wykorzystywanym przez żonę i kochanka, a na końcu sprzątanie po nich oczywiście języczkiem? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...