Skocz do zawartości
Blacklaydy

Pragnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się drogie panie ile razy kochacie się w tygodniu? Mam koleżanki które kochają się z mężem raz na miesiąc, albo może kilka razy więcej. Czy taki mężczyzna jest spełniony przy kobiecie? Wydaje mi się że nie. Ja uprawiam sex z mężem codziennie , ewentualnie co drugi dzień. Dłuższa przerwa powoduje u mnie brak tego najważniejszego elementu związku. Ile razy kochacie się ze swoimi mężczyznami a drugą sprawą jest pytanie - ile razy oni chcą z wami?pozdrawiam 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, że taki mężczyzna nie jest spełniony . Dużo zależy też od tego, kto inicjuje. Od kuszenia, napięcia . 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.07.2023 o 08:15, Blacklaydy pisze:

Czy taki mężczyzna jest spełniony przy kobiecie? Wydaje mi się że nie

Wszystko zależy od mężczyzny i kobiety. Od ich wspólnych potrzeb - seksualnych i tych poza seksualnych. 

Gdyby poziom seksualnego spełnienia (bo chyba takowe masz na myśli) w związku zależny był do częstotliwości stosunków, to wszytko byłoby prostsze i pary, którym zależy na spełnieniu uprawiałyby seks nawet kilka razy dziennie.

Moim zdaniem spełnienie seksualne zależne jest od dopasowania seksualnego, od jakości tego saksu, jego długości, namiętności, od napięcia i podniecenia jakie pomiędzy parą się wytwarza.

Zastanawiam się drogie panie ile razy kochacie się w tygodniu?

Nie przywiązuję do tego wagi. Nie potrafię Ci na to pytanie odpowiedzieć :)

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uprawiam sex z mężem codziennie, czasami 2 razy dziennie, przerwa jest wtedy gdy mam okres ale wtedy jest zasada że "tydzień loda" 😉 

• Lubię 5
  • Zauroczenie 2
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, EN2 pisze:

Ja uprawiam sex z mężem codziennie, czasami 2 razy dziennie, przerwa jest wtedy gdy mam okres ale wtedy jest zasada że "tydzień loda" 😉 

Skarb nie kobieta 😁😁😁

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się drogie panie ile razy kochacie się w tygodniu? Mam koleżanki które kochają się z mężem raz na miesiąc, albo może kilka razy więcej. Czy taki mężczyzna jest spełniony przy kobiecie? Wydaje mi się że nie. Ja uprawiam sex z mężem codziennie , ewentualnie co drugi dzień. Dłuższa przerwa powoduje u mnie brak tego najważniejszego elementu związku. Ile razy kochacie się ze swoimi mężczyznami a drugą sprawą jest pytanie - ile razy oni chcą z wami?pozdrawiam 

Wszystko jest zależne od stażu związku na początku to pewnie 7x w tygodniu jest mało, ale po 20 latach jak by było 2-3x to by było idealnie, a pewnie w większości jest dużo mniej

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.06.2024 o 20:13, EN2 pisze:

Które z Was nie lubi "na Indianina"?:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Obladi pisze:

Wszystko jest zależne od stażu związku na początku to pewnie 7x w tygodniu jest mało, ale po 20 latach jak by było 2-3x to by było idealnie, a pewnie w większości jest dużo mniej

Tu chyba nie chodzi o staż związku a bardziej o chemię, iskry, pożądanie... wiadomo z czasem to gdzieś gaśnie ale wtedy trzeba to rozpalać na nowo na przeróżne sposoby😉 ja jestem z mężem 15lat i nie wyobrażam sobie nie kochać się z nim codziennie, potrafię nawet specjalnie wstać o 6 rano wiedząc że za chwilę wróci z nocnej zmiany. 😉

• Lubię 4
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, creampie pisze:

Które z Was nie lubi "na Indianina"?:)

Różne rzeczy lubimy 😉

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...