Skocz do zawartości
Naiwny

Totalny zjazd po...

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim.

Mam problem z moim totalnym zjeździe po orgazmie. Mianowicie, zdarza się (i to dość często) że potym jak dojdę mam mega zjazd emocji, do tego stopnia, że nie pozwalam się dotykać Khotce oraz raz jej przerwałem jak bawiła się z innym. Miałem taką mieszankę zazdrości, zadowolenia, wkurwienia i sam jeszcze nie wiem czego...

Jak już zaczęliśmy się bawić w te rzeczy to, trochę to przeszkadza. Jak sobie z tym poradzić?

Dziękuję 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Naiwny pisze:

Jak sobie z tym poradzić?

Nie doprowadzać się do orgazmu? Orgazm zostawić sobie na koniec zabawy... ;)

Chociaż może z biegiem czasu się przyzwyczaisz i oswoisz te nie fajne emocje... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Druh. pisze:

Nie doprowadzać się do orgazmu? Orgazm zostawić sobie na koniec zabawy... ;)

Chociaż może z biegiem czasu się przyzwyczaisz i oswoisz te nie fajne emocje... 

Dzięki, to wiem. Fakt, jak zaczynaliśmy wspólne zabawy, to mocno skupiałem się na sobie i żeby szybko dojść. Teraz, po 3-4 latach, zmieniłem technikę i najpierw Khotka (za pomocą rąk, języka i zabawek) potem ja. Ale Khotka uwielbia robić mi loda i potym mam problemy z zapanowaniem nad sobą. Przy dłuższej zabawie rzadziej mam doły, ale są...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam, że przez te moje problemy, Khotka odłożyła na długi czas realizowanie naszych fantazji. Teraz do tego wróciła i super, ale ja czuję pewną panikę...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest rozwiązanie. Klatka na czas zabaw ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, keaman pisze:

Jest rozwiązanie. Klatka na czas zabaw ? 

Mnie to nie kreci, ale dzięki za podpowiedź ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie nie jestem sexuologiem czy psychologiem, jestem słabym doradcą i nie bierz tego co napiszę poważnie.

Podejrzewam, że to, co się dzieje u Ciebie jest powiązane z chemią mózgu oraz z psychiką. Więc jeśli nie wchodzi w grę wstrzymanie orgazmu i utrzymanie aktualnej chemii mózgu, to pozostaje psychika.

Innymi słowy,  będziesz musiał to sobie jakoś poukładać w głowie, ponieważ będzie Cię męczyć. 

Wiem, wiem, słaba rada ? 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...