Skocz do zawartości
tadziur88

Moje oczekiwania co do cuckoldu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

To moj pierwszy post

Chcialem sie dowiedziec czy ktos ma podobne oczekiwania jak ja, czy jestem raczej osamotniony.

Jak by to powiedziec... jako rogacza nie jara mnie fakt ze jestem upodlony, czy ponizony. Zupelnie nie o to chodzi.

Jestesmy z zona wiele lat, mamy dzieci i wiadomo - sex nie wyglada tak samo jak te pierwsze 3-4 lata znajomosci.

Oczywiscie za kazdy razem mamy orgazmy, probowalismy roznych rzeczy - anal, polyk itp. W lozku wszystko gra.

Ale brakuje mi tego czegos co bylo na poczatku. Nie zwyklego sexu - ale tego "zwierzecego" sexu, iskry w oczach.

Chcialbym to znow zobaczyc w oczach u mojej zony. Widziec ja jak pieprzy sie 6 razy pod rzad w ciagu jednego dnia (a nie raz w tygodniu, bo tyle wystarczy). Jak sie wije z rozkoszy i prosi o wiecej.

I po prostu widziec w niej to, czego juz dawno nie widzialem - iskre, adrenaline, zwierze, walczenie ze soba zeby nie przekroczyc kolejnej bariery.

Rozumiecie co mam na mysli?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to wszystko co chcesz w niej widzieć może się zdarzyć przecież również i bez zdrady kontrolowanej. To co cię kręci w naszym klimacie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.07.2023 o 18:52, tadziur88 pisze:

Rozumiecie co mam na mysli?

Tak. Przecież głównie na tym opiera się cała zabawa w tych klimatach i to co wymieniłeś jest motorem napędowym dla bardzo wielu osób tutaj

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak szczerze to nie wiem o co Ci chodzi. Co oczekujesz od swojej żony? Podstawowe pytanie czy Ona wie o Twoich rogaczowych zakusach bo się nie określiłeś w tym temacie. Rutyna w małżeństwie zawsze przychodzi i nie ważne jest to , że sex jest ok. Rozmawiałeś  wogóle z żoną o swoich rozterkach?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...