Skocz do zawartości
eleo

Pisanie, czy to dobry pomysł na początek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poznałem wirtualnie pana (bulla) ze sporym doświadczeniem w cucklod (wie o czym pisze) , pan jest skłonny popisać z moją żoną twierdzi że spróbuję zmienić jej sposób myślenia o cucklod i otworzyć ją na experymenty i nowe doświadczenia w sexsie,przy okazji można i ja bym się o niej coś ciekawego dowiedział. Pytanie jak to pisanie,  anonimowo, niby przypadkiem zorganizować tak aby myślała że ja nic nie wiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisanie to dobry pomysł na początek, pod warunkiem że na uczciwych zasadach. Nie jestem pewna, czy takie organizowanie rozmówek za plecami partnerki jest wobec niej w porządku. Ja bym nie chciała, żeby ktoś mnie tak wkręcał. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Pewnie masz rację i nie chodzi mi o żadne wkręcanie, uważam że na początek mogła by być swobodniejsza

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic anonimowo i przypadkiem ?. Wy razem świadomie w klimat musicie wejść. Zarówno Twoja żona musi znać Twoje fantazje jak i Ty jej podejście do tematu. Najpierw wspólnie dojść musicie do tego etapu, że swobodnie o tym wszystkim można rozmawiać i jakieś plany na przyszłość snuć. 

Żadne doświadczenie bulla tu nie pomoże. Tym bardziej jego zapewnienia, że może coś zmienić w Jej sposobie myślenia czy otworzyć Ją na coś "nowego". O zgrozo, jak można wierzyć gościowi co tylko chce "ogóra zakisić" i mówi to co chcesz usłyszeć. W tym najbardziej mają doświadczenie.

To jest Twoja rola aby żonę na klimat naprowadzić i otworzyć na coś nowego.

• Lubię 3
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo za rady,komentarz, jest mi bardzo przydatny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak byłem w układzie z parą to ustaliliśmy sobie jasno że rozmawiamy w 3 na początku. Dopiero później za zgodą rogacza zacząłem sam na sam flirtować z hotka. Zawsze wyznaje zasadę żeby wszystko było jasne dla każdej ze stron. Branie hotki z zaskoczenia nigdy nie daje zamierzonych rezultatów 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo za podpowiedzi, żeby u mnie dało się wdrożyć taki układ 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisanie to dobry pomysł.

Można rozpoznać poziom, humor itd.

Określić oczekiwania itd.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...