Skocz do zawartości
Chce.byc.cuckiem

Mokry pocałunek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam pytanie do rogaczy czy robiliście z żonka mokry pocałunek? W stylu że całowaliśmy się po lodzie aż jej ciekło po brodzie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, RogatyAdam pisze:

Ja jeszcze nie ale to jedna z moich fantazji?

A jesteś już rogaczem czy też fantazje jeszcze ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż tak to nie, ale całowałem się z moją byłą po tym gdy obciągała kochankowi, ale  nie kończył jej w ustach. Fajne uczucie

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Robiliśmy. Super było. Bull spuścił jej się w usta. Było tego sporo. Podczas pocałunku wszystko wpompował mi w usta. 

• Lubię 8
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z ciekawosci całowałem sie zona zaraz po tym jak zrobila loda kochankowi, Miala usta pelne jego spermy, chcielismy sprawdzic jak to bedzie :). Przynajmniej juz wiem jak smakuje sperma Daniela

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, cuckslask pisze:

Z ciekawosci całowałem sie zona zaraz po tym jak zrobila loda kochankowi, Miala usta pelne jego spermy, chcielismy sprawdzic jak to bedzie :). Przynajmniej juz wiem jak smakuje sperma Daniela

Smakowała?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.08.2023 o 16:04, m560 pisze:

Smakowała?

Gorzka była bardzo, ale bałem sie bedzie gorzej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...