Skocz do zawartości
Maventure

Hotka cnotka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej moi drodzy, rozmawiałam dzis z jednym panem (przy okazji pozdrawiam, jesli czytasz). 
Chodzilismy z męzem podkreceni cały dzień, chociaz rozmowa byla raczej (prawie) niewinna.
Moglabym opisac co sie potem z nami dzialo bardziej wulgarnie, ale to nie moj styl.
Temat ZK chodzil za nami juz od jakiegos czasu. Za mezem od zawsze. 
U mnie to wszystko dojrzewalo powoli, na szczescie on nigdy nie naciskal. 
Pozbylam sie uprzedzen sama i sama zaczelam drazyc temat, chcialam go lepiej poznac, mimo doznanego poczatkowo szoku.
Ze bo jak, ze ja mu ne wystarczam, ze chce mnie wepchac w lapy innego faceta, no jak to?!
Czytalam, szukalam, przegadalismy miliard godzin, zaczelam rozumiec co nim kieruje i ze nie jest to skierowane
przeciwko mnie.
Ale to jeszcze nie byl ten moment gdzie mnie zaczelo to krecic.
Nie pamietam dokladnie, ale przyszlo to dosc naturalnie, ze zaczelismy rozmawiac o mezczyznach, ktorzy mi sie podobaja.
Zaczelam patrzec na to neutralnie, moj maz to lubi, jara go to, jak mnie drapanie po glowie.
To ze go to jara nie oznacza, ze musimy to robic.
W pewnym momencie zauwazylam, ze zaczyna jarac i mnie. Ze czuje w brzuszku motyle, ze sama fantazjuje etc.
Gdzies gleboko mialam zakodowany obraz dobrej zony, malzenstwa, partnerki.
Ale przeciez krzywdy nikomu nie robimy kroczac ta inna droga?
Znalazlam to forum. Co się wydarzy pokaże czas :)
Zaskoczyla mnie pozytywnie ogolna atmosfera. Ze mozna i o pogodzie pogadac.
I tu moje pytanie, można być hotka, nie będąc wyuzdanym?
Czy można być hotka będąc nieco nieśmiałą? Bedac totalnym normalsem? Dziewczyna z sasiedztwa, no moze z nieco wiekszym libido ? ;)
Czy są tu panowie, którzy potrafią otworzyc, rozgrzac i doprowadzić do wrzenia hotkę cnotkę :)
Zagadac? Zainicjowac kontakt? Pomoc stawiac pierwsze kroki?
Oczywiscie drapanie po glowie zarezerwowane dla meza :P
A reszta, no cóż ;)

• Lubię 21
  • Zauroczenie 2
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Maventure pisze:

tu moje pytanie, można być hotka, nie będąc wyuzdanym?
Czy można być hotka będąc nieco nieśmiałą? Bedac totalnym normalsem? Dziewczyna z sasiedztwa, no moze z nieco wiekszym libido ? ;)

Oczywiście że można i bardzo dużo osób tutaj właśnie takimi jest. Myślę że jak dłużej pobędziesz na forum i poznasz inne osoby - także kobiety, a nie tylko facetów to sama utwierdzisz się w tym przekonaniu ?

Jesteśmy ludźmi jak wszyscy inni, mijasz nas codziennie na ulicy, obsługujemy cię w banku, jesteśmy Twoimi kolegami i koleżankami ze szkoły lub studiów...

Możesz/możecie także rozważyć udział w którymś ze zlotów forum co już z pewnością rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości ?

• Lubię 6
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, można.  Ja nie jestem wyuzdana. Na co dzień normalna dziewczyna. Mało kto mnie zauważa,  bo nie rzucam się w oczy. Zwykła koszulka, dżinsy i adidasy ? Mimo, że na forum wrzucam rozbierane zdjęcia - jestem nieco nieśmiała... Hotka nie musi oznaczać puszczalskiej latawicy, ani kobiety bez hamulców, która może wszystko, wszędzie i z każdym.  To bardziej skomplikowane ?

Jak chcesz wiedzieć, co czułam,  jak zaczynałam jak Ty, poczytaj moje historie prawdziwe "Życie mnie wciąż zaskakuje". Polecam też dział Kobiecym Okiem.

Powodzenia, buziaki ?

• Lubię 14
  • Kwiatek 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukaj, próbuj, rozmawiaj.
A jak już znajdziesz, pozwól sobie na tyle odwagi by wyciągnąć rękę.
Jeśli znalazłaś właściwie - to wystarczy. Zapewniam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...