Skocz do zawartości
Ferris Buller

Nazewnictwo

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w związku z partnerką, która lubi mnie oddawać innym kobietom (taki związek cuckquean) i zastanawia mnie jak nazwać siebie (kiedyś nazwałbym się bullem, a teraz jak?) - nie jestem przecież męską Hotką :D

Tak samo jak nazwać swoją partnerkę? Rogatka?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogatka to dobra nazwa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Ferris Buller pisze:

nie jestem przecież męską Hotką :D

Jak jesteś hot to żadna przecież ujma ale jeśli obawiasz się zbytniej feminizacji to jest też określenie Queen Bull, czyli byczek swojej Pani (w domyśle dla innych kobiet).

3 godziny temu, Ferris Buller pisze:

Tak samo jak nazwać swoją partnerkę? Rogatka?

Dokładnie tak. A oboje jesteście w związku Cuck Queen.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ramach rozgrzewki przed dalszym opracowywaniem nazw proponuję: Waldemar Malicki - Język niemiecki jest prosty na YouTube ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, nurtuje mnie takie zagadnienie. W związku, w którym kobieta biseksualna spotyka się z inna kobieta za wiedzą swego partnera, to już cuckold czy tylko zaspokajanie potrzeb, których nie zapewniłby partner?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, white_deer pisze:

Cześć, nurtuje mnie takie zagadnienie. W związku, w którym kobieta biseksualna spotyka się z inna kobieta za wiedzą swego partnera, to już cuckold czy tylko zaspokajanie potrzeb, których nie zapewniłby partner?

No to musi sprawdzić definicję cuckoldu i jeżeli uzna że zgadza się ona z jego sytuacja i podejściem to tak, a jeżeli nie to nie

• Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, white_deer pisze:

A gdy kobieta biseksualna spotyka się z innym mężczyzną za wiedzą i zgodą swego partnera, to cuckold czy zaspokajanie potrzeb, których nie zaspokoi partner? 

Aby odpowiedzieć na oba pytania trzeba: 

1. Rozumieć naturę biseksualną danej kobiety.

2. Wiedzieć jakie potrzebny kobiety oraz jej partnera zaspokaja męski kochanek. 

Jak @Wichura, jestem zdania, że tu odpowiedzią jest definicja cuckoldu rozpatrywana poprzez pryzmat indywidualnego przypadku. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktora definicja? Bo tylko na tym forum znajdziemy wyznawcow z 5 roznych 'jedynych prawdziwych' definicji cuckoldu.

I pamietajcie, z tlenem sie nie liczy! :lach:

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;) Cuckold, to zdrada "kontrolowana"- czyli zdarzenie seksualne i/lub okołoseksualne odbywające się za wiedzą i aprobatą partnera/partnerki. 

To chyba oczywista podstawa definicji cuckoldu? 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...