Skocz do zawartości
mistrz1994

Spontan

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do Panów czy zdążyło się że Wasze żony zabawiały się z kimś spontanicznie ? Bez żadnego planowania itp. 

Na przykład mnie kręci mocno fantazja seksu z dostawcą . 

Zdarzały się u Was takie sytuacje ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie niestety nie. Myślę, że głównym powodem jest to, że nie mam żony, ale kto wie?

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Szczególnie w gronie dobrych znajomych takie rzeczy zdarzają się i mojej żonie i mi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzały się, owszem, również w gronie znajomych spoza Forum. Do kurierów czy fachowców nie mieliśmy jakoś takiego szczęścia jak niektóre piękne Zlote Rybki ale, dla równowagi, zapukała do mnie ostatnio (dwa razy) zjawiskowo niebanalna, wytatuowana i opalona na lśniąco listonoszka. Wysyłajcie mi teraz wszyscy kartki z wakacji.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...