Skocz do zawartości
Danbull

Ultimate cuckold, jak przenieść znajomość na ten poziom?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.06.2023 o 14:06, Danbull pisze:

Nie mam pojęcia, ale tak, jestem bi i nie miałbym z tym problemu a nawet bardzo by mnie podniecił taki sposób poniżenia rogacza 

No właśnie to nie byłby dla Ciebie problem ponieważ jesteś bi i mieści się to w kategoriach z którymi się identyfikujesz. Ale już jakby ktoś postawił pytanie i rozważania pod kątem "Jak rozwinąć znajomość tak, że to z Ciebie zrobić np FemBoya" to już jak mniemam czułbyś się nieco nieswojo

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie z pozycji Rogacza i uległego uważam ze kochanek swoje potrzeby i pomysły powinien ustalać z HW po czym HW powinna ustalić to z rogaczem czy jest coś dopuszczalne czy nie i czy mozna wykonać kolejny krok w danym kierunku. Dodatkowo HW bedzie wiedziała na ile jej partner jest uległy i ewentualnie jak do niego podejść aby go na coś namówić lub przekonać do działania. 

Ja zawsze uważałem sie za 100% hetero natomiast z czasem zmieniałem to myślenie. W tym momencie zrobiłbym wszystko co kazałaby mi moja HW ewentualnie musiałaby trochę mnie przymusić. Do takiej uległości wobec mojej HW doszedlem z czasem.

Piesek

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.06.2023 o 15:45, mlodzi_oni pisze:

Według mnie z pozycji Rogacza i uległego uważam ze kochanek swoje potrzeby i pomysły powinien ustalać z HW po czym HW powinna ustalić to z rogaczem czy jest coś dopuszczalne czy nie i czy mozna wykonać kolejny krok w danym kierunku. Dodatkowo HW bedzie wiedziała na ile jej partner jest uległy i ewentualnie jak do niego podejść aby go na coś namówić lub przekonać do działania. 

Bardzo mi się podoba Twoje podejście a przede wszystkim kolejność. Coś co uważam za niesłychanie ważne (o ile nie najważniejsze) to by sobie panowie nie ustalali "scenariuszyków" między sobą co to się będzie działo ojj jak się zadzieje bardzo! a potem Rogacz przedstawia gotową wizję partnerce. 

Ona wykona bo kocha. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Sem. pisze:

Bardzo mi się podoba Twoje podejście a przede wszystkim kolejność. Coś co uważam za niesłychanie ważne (o ile nie najważniejsze) to by sobie panowie nie ustalali "scenariuszyków" między sobą co to się będzie działo ojj jak się zadzieje bardzo! a potem Rogacz przedstawia gotową wizję partnerce. 

Ona wykona bo kocha. 

Przyznam CI rację. Ja czy to w klimatach cuckold czy femdom wole jak to z racji mojej HW wychodzi coś od niej samej bo w sumie to ma być głownie przyjemność dla niej i ma robić to na co ma ochotę. Ja nie lubię jej mówić co ma robić i ustalać jak to ma wyglądać bo to odbiera całą przyjemność z zabaw, Owszem są pewne granice które trzeba wcześniej omówić przynajmniej na początku swojej drogi w zabaw tak jak i my to zrobiliśmy. Natomiast w tym momencie jesteśmy tak umówieni że ona robi co chce jelśli chodzi o femdom a jak coś mi się nie spodoba lub stwierdzę że za dużo to po zabawach mam jej o tym powiedzieć, pytania od HW w trakcie zabaw a czy mogę tak czy siak odbierają przyjemność z tego co niespodziewane na co być może bym się nie zgodził rozważając za i przeciw a w sumie sprawiłoby mi przyjemność. Patrząc z roli uległego to co chce HW jest najważniejsze dla mnie.

Dodatkowo ustalenie gotowych scenariuszy nigdy nie wyjdzie bo każdy się skupi za bardzo na jego realizacji na czym czy wszystko robi dobrze i czy wszystkim w zabawie się to podoba a nie da to miejsca na to aby dać się ponieść emocjom chwili i danej sytuacji jaka się wydarza. Co zawsze będzie w pewnym stopniu kogoś krępować inie osiągnie się pełni zadowolenia danych zabaw. To takie moje zdanie na temat gotowych pomysłów.

Piesek

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.06.2023 o 09:05, Danbull pisze:

Ostatnio bardzo zaczął mnie interesować klimat ultimate cuckold. 

Co przez to rozumiesz? 

Pytam trochę dlatego, żeby Ci uświadomić, że nawet jeśli trafisz na taką parę to nie znaczy, że Twoje "fantazje" zostaną spełnione. 

Ja mimo, że jestem w relacji UC cuckold to się spinam, jeśli mój kochanek zaczyna zbyt śmiałe "wycieczki" w kierunku mojego rogacza bez mojego pozwolenia. Tylko ja mam prawo tyrać mojego psa. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.06.2023 o 14:06, Danbull pisze:

Nie mam pojęcia, ale tak, jestem bi i nie miałbym z tym problemu a nawet bardzo by mnie podniecił taki sposób poniżenia rogacza 

Skoro jesteś bi to zaproponuj hotce,  że to jej facet cię bzyknie i zdominuje będziesz miał klimat o jaki ci chodził a że w inną stronę to już inna sprawa. Może ten epizod otworzy nowe pokłady twoich fantazji o których nie myślałeś 

• Facepalm 2
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.06.2023 o 00:30, Modlishka pisze:

Co przez to rozumiesz? 

Pytam trochę dlatego, żeby Ci uświadomić, że nawet jeśli trafisz na taką parę to nie znaczy, że Twoje "fantazje" zostaną spełnione. 

Ja mimo, że jestem w relacji UC cuckold to się spinam, jeśli mój kochanek zaczyna zbyt śmiałe "wycieczki" w kierunku mojego rogacza bez mojego pozwolenia. Tylko ja mam prawo tyrać mojego psa. 

No i słusznie bo Ty rządzisz. Ten trzeci to dopełnienie do Waszej relacji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...