Skocz do zawartości
Zouza

Co jest NAJWAŻNIEJSZE w związku?

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, Robal pisze:

Witamy w klubie... Ja od teraz podczas remontu będę wyjeżdżał do samatorium?

O jej .. dobrze że my nie mamy takich problemów... W miarę jedna wizja ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Wspólny kredyt

2. Wianuszek bąbelków

3. Żeby nie bił/żeby się nie puszczała

?

• Lubię 2
  • Haha 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, skrzat pisze:

żeby się nie puszczała

Z tym akurat wielu na forum się nie zgodzi :)

Idąc jednak takimi kategoriami to ja bym dodał jeszcze:

- Teściowa mieszkająca przynajmniej 400km dalej :)

Tylko na co to wymienić? Komunikację, dopasowanie czy szacunek... ?

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Życzliwość, podobne poglądy i wartości oraz domy rodzinne o zbliżonym statusie społecznym.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, jennifer pisze:

Życzliwość, podobne poglądy i wartości oraz domy rodzinne o zbliżonym statusie społecznym.

Dobrze, że chociaż "Znachor" zakończył się szczęśliwie?A serio to myślałem, że czasy mezaliansów dawno odeszły...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, creampie pisze:

Dobrze, że chociaż "Znachor" zakończył się szczęśliwie?A serio to myślałem, że czasy mezaliansów dawno odeszły...

Odeszły ale mimo wszystko nadal istnieją. 

• Lubię 1
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, creampie pisze:

Oj, mało wiesz ?

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. POCZUCIE BEZPIECZEŃSTWA (zbudowane na zaufaniu, szczerości i wzajemnym wsparciu)

2. UMIEJETNOŚĆ KOMUNIKOWANIA SIĘ (werbalnego i co ważne wg mnie - również pozawerbalnego)

3. PATRZENIE W TYM SAMYM KIERUNKU (w tym zawiera się i empatia, i dopasowanie, i wyrozumiałość,  i zgodność poglądów, ale i poszanowanie dla innych, i wspólne wartości... dobrze dopasowana para może się bardzo od siebie różnić, ale potrafi "to samo widzieć")

• Lubię 10
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, mito pisze:

Odeszły ale mimo wszystko nadal istnieją. 

Możesz rozwinąć tę złotą myśl? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.06.2023 o 11:41, skrzat pisze:

1. Wspólny kredyt

2. Wianuszek bąbelków

3. Żeby nie bił/żeby się nie puszczała

?

1. Piniędze.

2. Dom.

3. Super fura.

:D

A na poważnie.

"Co jest NAJWAŻNIEJSZE w związku?" 

Podejdę do tego pytania bardzo indywidualnie.

Co jest najważniejsze dla mnie:

1. Miłość - ta ponadczasowa, gdy kochamy i akceptujemy wszystkie swoje wady, te byłe, obecne i następne-przyszłe (bo z wiekiem ich przybywa). Bez miłości nie ma dla mnie związku. Bez niej, to tylko układ. 

2. Poszanowanie własnej przestrzeni - bardzo jej potrzebuję, tej mojej przestrzeni i uszanowania owej potrzeby. Mam swój świat i mogę iść przez życie tylko z kimś, kto akceptuje fakt, że czasem potrzebuję "uciec", by poskładać emocje i siebie. 

3. Dopasowanie seksualne - bez tego związek, to tylko trwanie dwojga przyjaciół. 

• Lubię 8
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...