Skocz do zawartości
paramagic

Tantra- ktoś próbował?

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, As Pik pisze:

Opisałem co miałem, jak czułem, itd. Jeśli tantra to tylko pomiędzy „zespolonymi dwoma połówkami” to żaden salon nam tego nie zaoferuje.

Nie zaoferuje, bo pomiędzy Wami będzie ktoś inny.

Jeśli tego chcecie to idźcie na warsztaty tantry. To nie dla mnie, ale znam osoby które są tym zachwycone.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z żoną odwiedziliśmy salon masażu tantrycznego w Łodzi. Ale, nie był to masaż "tantryczny / erotyczny" tylko typowo tantryczny. Fakt, byliśmy nago, masażystka (jedna osoba) była w chuście na biodrach i była to nauka masażu dla par, gdzie masowana była żona, ja uczniem a masażystka nauczycielem. Skupiamy się na dotyku, energii i celebracji ciała.

Rytuał trwał 2,5 godziny, fajna sprawa, ale jednak chcemy czegoś więcej ?

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Xenon pisze:

My z żoną odwiedziliśmy salon masażu tantrycznego w Łodzi. Ale, nie był to masaż "tantryczny / erotyczny" tylko typowo tantryczny. Fakt, byliśmy nago, masażystka (jedna osoba) była w chuście na biodrach i była to nauka masażu dla par, gdzie masowana była żona, ja uczniem a masażystka nauczycielem. Skupiamy się na dotyku, energii i celebracji ciała.

Rytuał trwał 2,5 godziny, fajna sprawa, ale jednak chcemy czegoś więcej ?

Oooo fajne. A powiesz gdzie takie cuda? ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, paramagic pisze:

Oooo fajne. A powiesz gdzie takie cuda? ?

Rytuał Dotyku w Łodzi. Justyna robi fajną robotę. 

Ja trafisz/cie to daj znać jak było ?

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Xenon pisze:

Rytuał Dotyku w Łodzi. Justyna robi fajną robotę. 

Ja trafisz/cie to daj znać jak było ?

Oj tak, Justyna robi super robotę ? na masażu tantrycznym byłam sama i cudownie go wspominam, nigdy nie czułam po masażu takiego odprężenia i napływu siły i radości ? nawet nie wiedziałam, że udziela nauk masażu dla par ? Ona

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Nowi pisze:

Oj tak, Justyna robi super robotę ? na masażu tantrycznym byłam sama i cudownie go wspominam, nigdy nie czułam po masażu takiego odprężenia i napływu siły i radości ? nawet nie wiedziałam, że udziela nauk masażu dla par ? Ona

To jest TA Justyna, o której już pisałyśmy? ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, paramagic pisze:

To jest TA Justyna, o której już pisałyśmy? ?

Tak, to jest TA Justyna ? na prawdę polecam wizytę u Niej ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, ale. Gdybyście szukali czegoś tantrycznego z pozytywnym nastawieniem do samego sexu to tu jest wątek i jakieś eventy i ludzie którzy to organizują... 

Screenshot_20231204-074119.thumb.png.ee764be60b229a737ef0092d0aa1bfca.png

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.06.2023 o 23:21, 7492 pisze:

Moja kotka była w Krakowie, masaż był prezentem na dzień kobiet. Masażysta i osoba masowana są nago. Jeśli kobieta chce to masowane są również okolice yoni. Przy odrobinie szczęścia masaż kończy się orgazmem. Nie muszę dodawać że hotka nie może się doczekać kolejnego wyjazdu do Krakowa ;)

A gdzie w Krakowie? Możesz podać jakieś namiary?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Unity point Kraków, wklep w google to znajdziesz bez problemu 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...