Skocz do zawartości
paramagic

Tantra- ktoś próbował?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś nie ma pary, a chce tantrowac to może być ciekawe to wydarzenie. image.thumb.png.988b45b03bec011f46ff779fda4594f6.png

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

image.thumb.png.369fa1a7df26408c7caf902e51ca2a20.pngTo wydarzenie jest marzeniem dla mnie ... połączenie nauki masażu tantrycznego i sauna plenerowa... Najbliższy pt, koło Wawy.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem tą przyjemność. Rownolegle z żoną w tym samym pokoju. Przez dwie panie. Bardzo relaksacyjne.

Zgodziliśmy się na kontakt i stymulację narządów. Niby było blisko, ale jednak coś nie pasowało i nie doszedłem. Żona też nie.

ALE bardzo ten masaż pobudził i jak trafiłem do domu to … dokładnie nie pamietam, ale chyba wtedy też przeleciałem żonę na klatce schodowej, bo już nie mogłem ku***a wytrzymać z podniecenia.?

• Lubię 2
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A opowiecie coś więcej? Na czym polega ten wpływ na ciało/umysł, który wzmaga podniecenie lub poprawia jakość seksu, bo zakładam, że nie jest to zwykła relaksacja, jak przy każdym innym masażu...

M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim to kwestia pobudzenia chyba wszystkich części ciała. Ciepły olejek, dotyk, czasem mocniejszy uścisk. Wszystko to w akompaniamencie spokojnej muzyki oraz (delikatnego) zapachu kadzidełka. Zamykasz oczy i kilkoma zmysłami odczuwasz taki błogi i relaksacyjny stan. Do tego sama świadomość, że leżysz nago, obok żona, nagie są masażystki, dotykają Ciebie i ją delikatnie, a pod koniec wręcz stymulują części intymne. Podniecenie samo przychodzi, u mnie wzwód, a u żony wilgoć - i każda z masażystek to bez problemu wyczuwa i z czasem pieszczoty są bardziej intenstywne. 

W umyśle pozostaje na długo stan podniecenie - zwłaszcza, gdy nie było finału. Ciało jest zrelaksowane. Wracasz do domu i czujesz, że gdzieś to podniecenie, ta skumulowana energia chce się uwolnić. :)

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie było okazji ...raz ze nie trafiliśmy nigdy na odpowiednia pare ..dwa ze zazwyczaj gry i zabawy zaczynamy mega późno i jakoś brakuje czasu na długa grę ...nie żeby wszyscy się spieszyli ale jakoś mam wrażenie ze Tantra rozpoczynana jeszcze za dnia lub wczesnym wieczorem miałaby większy sens niż pozna nocą ...Zawsze mialem wizje Tantrycznego wyjazdu w ciekawe miejsce ..na weekend z dala od wszystkich ...jakieś jacuzzi prywatne...do tego 10mg THC edibles obowiązkowo... może w przyszłym roku się uda zrealizować temat. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tantra z chłopakiem/kochankiem, gdzie dwa oddechy się łączą, energia płynie to zupełnie co innego niż masaż tantryczny w salonie. O niebo lepsze :) przynajmniej dla mnie. Mam wrażenie, że sex jest tak tylko dodatkiem, a wszystko rozgrywa się w innej rzeczywistości. 
Nadal jestem początkująca tantrystką, więc zaznaczam że to tylko moje niewielkie doświadczenia

Ona

• Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.11.2023 o 10:59, As Pik pisze:

Ciepły olejek, dotyk, czasem mocniejszy uścisk. Wszystko to w akompaniamencie spokojnej muzyki oraz (delikatnego) zapachu kadzidełka. Zamykasz oczy i kilkoma zmysłami odczuwasz taki błogi i relaksacyjny stan. Do tego sama świadomość, że leżysz nago, obok żona, nagie są masażystki, dotykają Ciebie i ją delikatnie, a pod koniec wręcz stymulują części intymne. Podniecenie samo przychodzi, u mnie wzwód, a u żony wilgoć - i każda z masażystek to bez problemu wyczuwa i z czasem pieszczoty są bardziej intenstywne. 

Czy to nie był zwykły masaż erotyczny?

Miałam 2 razy dokładnie taki masaż jak opisujesz. Robiony przez profesjonalnego masażystę fizjoterapeutę. On nazywa to relaksacyjno - erotycznym masażem. Różnica polegała na tym, że ów kolega zawsze jest nieco ubrany. Każda sesja wraz z przygotowaniem miejsca i wytworzeniem klimatu trwała od 2-3h.

Czasem odnoszę wrażenie, że nazwa w salonach masażu  "Masaż tantryczny", to zwykły chwyt marketingowy. Tantra to kontakt z bliską Ci osobą, Zespolenie dwóch połówek duchowo-cielesno-erotyczne, orgazmy duchowe. Jak do takiego stanu może doprowadzić nas obcy salonowy masażysta/masażystka?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Dragonfly pisze:

Czy to nie był zwykły masaż erotyczny?

Miałam 2 razy dokładnie taki masaż jak opisujesz. Robiony przez profesjonalnego masażystę fizjoterapeutę. On nazywa to relaksacyjno - erotycznym masażem. Różnica polegała na tym, że ów kolega zawsze jest nieco ubrany. Każda sesja wraz z przygotowaniem miejsca i wytworzeniem klimatu trwała od 2-3h.

Czasem odnoszę wrażenie, że nazwa w salonach masażu  "Masaż tantryczny", to zwykły chwyt marketingowy. Tantra to kontakt z bliską Ci osobą, Zespolenie dwóch połówek duchowo-cielesno-erotyczne, orgazmy duchowe. Jak do takiego stanu może doprowadzić nas obcy salonowy masażysta/masażystka?

Nie wiem, nie miałem masażu erotycznego w wykonaniu profesjonalistki w salonie. Panie bardzo dużo mówiły o tej tantrze, proponowały też jakiś rytuał wstępny, rozciągający całe spotkanie o 30-60 minut. Zrezygnowaliśmy.

Nie zamierzam szkolić się samemu w tantrze. Kto co lubi i na co ma czas, ochotę, potrzebę, itd. Może kiedyś, gdzieś jeszcze raz spróbujemy, będziemy mieli porównanie, zdobędziemy większe doświadczenie.

Opisałem co miałem, jak czułem, itd. Jeśli tantra to tylko pomiędzy „zespolonymi dwoma połówkami” to żaden salon nam tego nie zaoferuje.

BTW - widziałem masaż erotyczny dla żony i był inny niż to co przeżywaliśmy razem podczas opisanej „tantry”. Może też czas spróbować we dwoje, dla pary i nabrać takiego doświadczenia :)

• Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...