Skocz do zawartości
paramagic

Tantra- ktoś próbował?

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani, marzy mi się tantra, ale taka prawdziwa z przepływem energii kochanków. 
Próbowaliście? A moze to tylko ładnie wyglada w reklamie? 
podzielcie się doświadczeniem. 
ONA 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Obrzezany_fajny pisze:

Świątynia Anahata Tantra :)

Rozwiniesz? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tam masz masaze tantryczne,profesjonalne podejscie. Wszystko omawiasz przed seansem,do jakiego stopnia jestes gotowa pozwolic sie zblizyc masazyscie. Ogolnie polecam.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kotka była w Krakowie, masaż był prezentem na dzień kobiet. Masażysta i osoba masowana są nago. Jeśli kobieta chce to masowane są również okolice yoni. Przy odrobinie szczęścia masaż kończy się orgazmem. Nie muszę dodawać że hotka nie może się doczekać kolejnego wyjazdu do Krakowa ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, 7492 pisze:

Moja kotka była w Krakowie, masaż był prezentem na dzień kobiet. Masażysta i osoba masowana są nago. Jeśli kobieta chce to masowane są również okolice yoni. Przy odrobinie szczęścia masaż kończy się orgazmem. Nie muszę dodawać że hotka nie może się doczekać kolejnego wyjazdu do Krakowa ;)

Podobne miejsce znalazłam obok siebie. Nie mam jeszcze odwagi iść (jestem nieśmiała z antyutylitarne). Udało mi się jednak pogadać z kimś kto regularnie praktykuje tantre. Wkręciłam się :) Tylko na to trzeba faktycznie mieć sporo czasu i wielu ćwiczeń. Pewne elementy już wdrożyłam do sypialni. Powiem, że jakość zbliżeń mega :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.06.2023 o 23:21, 7492 pisze:

Gdzie w krakowie ten masaz tantryczny dla kobiety mozna odbyc zeby nie bylo wtopy? Wiadomo ze z polecenia zawsze lepiej :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, metfryt pisze:

Gdzie w krakowie ten masaz tantryczny dla kobiety mozna odbyc zeby nie bylo wtopy? Wiadomo ze z polecenia zawsze lepiej :D

Oooo, w Krakowie macie niebawem mega event tantryczny. Szczegóły tu. 
Podobny jest w ten pt w wawie i tylko dlatego nie jadę do Krakowa. Inaczej bym była :) IMG_0577.thumb.png.df4fd6b8726a8c71c4a858d7828d6271.png

• Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy, obiecałam opisać moją tantryczną leśną noc, wiec uczynię to tu. 

Bylam sama. Nikogo nie znałam, co dało mi szansę poznać ciekawych ludzi. Z drugiej str - ze znajomym byłoby przyjemniej i była przestrzeń na te najprzyjemniejsze aktywności :) 

caly klimat miejsca - genialny. Jak to mówi moja przyjaciółka - majtki same spadają. Czuć było tam taką wolność. Szymański taniec, muzyka. Duuuzo dotyku, ale takiego fajnego. Tantrycznego. Mega

event rozpoczął się kręgiem i kilkoma ćwiczeniami tantrycznym, ale nie myślcie, że jakaś erotyką. Ćwiczenia bardzo pouczające, otwierające umysł, pragnienia, przełamujące bariery. Już podczas samych ćwiczeń zjadłabym mojego partnera ? ale nie taki był cel. 

pozniej - parkiet i jeszcze później wheel of pleasure. Myślę sobie - wow idę zobaczyć co to. No i tu można było popłynąć. Chodziło o to, że mówiło się, co chce się dostać/chce się dać No i ktoś sie zgłaszał (nigdy nie było wiadomo kto). 

trafiłam 2x do romantycznej chatki na jakieś masaże. 

W międzyczasie była sauna, wiec już nagość była wszechobecna. 

oficjslalnie był zakaz sexu w chatkach, ale była tez na to opcja jak ktoś bardzo chciał. 

ogolnie: fajna impreza, fajni ludzie (głównie szamani i wiedźmy w pozytywnym znaczeniu), ale za mało tantry w tantrze jak dla mnie. 

szukam dalej :) bo wkrecilam się jeszcze bardziej 

• Lubię 5
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...