Skocz do zawartości
gbqx

Chcę tego czy nie chcę?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, początkowy opis może zacznie się klasycznie. Lubię obserwować jak moja żona bierze w siebie inne kutasy (niestety dotychczas tylko sztuczne) i inne zabawki. Czasem to lubi bardziej czasem wcale - zależy od nastroju. Nudy u nas nie ma. Natomiast mnie mega podnieca sex w większym gronie z ogromnym wachlarzem opcji i konfiguracji. Czasem chciałbym widzieć ją, że kogoś podrywa i kokietuje. Droczy się ze mną i z tym drugim. Czasem myślę sobie, że nie chciałbym, aby jakiś prymitywny palant ją przeleciał i jeszcze by się jej to spodobało. Co kiedy jej się spodoba, a miała być to tylko próba i ja nie będę odczuwał tego co odczuwam teraz? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, gbqx pisze:

Co kiedy jej się spodoba, a miała być to tylko próba i ja nie będę odczuwał tego co odczuwam teraz? ;)

To już musicie sobie z żoną ustalić. Po prostu. Nie ma gotowego rozwiazania. Z pewnością jednak osobiście nie radzę wchodzi w temat praktycznie i podejmować prób póki oboje nie będziecie tego w 100% pewni a wszystko nie będzie sto razy obgadane. To zabawa w którą należy iść wyłącznie wspólnie

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmowa , rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Wcześniej ustalcie sobie na co możecie sobie pozwolić. Zazdrość i emocje będą zawsze dlatego trzeba wpoić sobie to wcześniej do głowy ,żeby później nie było rozczarowań.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W boksie jest takie powiedzenie. Jak czujesz obawy to nie wchodź do ringu. I myślę, że wy też jeszcze nie jesteście gotowi. U nas od pierwszych rozmów na tematy związane ze zdradą do realizacji planów minęło kilka lat. Przez te kilka lat oboje mieliśmy różne obawy. Zdecydowaliśmy się dopiero wtedy, gdy oboje byliśmy w 100% pewni i na ustalonych wcześniej zasadach. Tak jak pisali @Wichura i @Wife&Husband dużo rozmowy i i cierpliwości. Nie spieszcie się z decyzją.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My już od jakiegoś czasu personalizujemy sobie dildo i podczas nocnych igraszek rozmawiamy o obecności innych facetów w różnych konfiguracjach: zwykły trójkąt, cuckold, dominacja czy nawet ultimate cuckold. Na razie robimy malutki kroczek do przodu i chcemy sprawdzić jak nam pójdzie wirtualnie (jak daleko zajdziemy i czy nie zrobimy kroku wstecz - tego nie wiem). Czasami podczas tych igraszek żonka pyta mnie "a co będzie jak mi się spodoba i będę chciała innych?". Myślę i odpowiadam, że w tym obszarze naszego seksualnego pożycia - gdyby jej się to spodobało to byłaby chyba najlepsza rzecz która i jej i mi mogłaby się trafić. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...