Skocz do zawartości
Parawaw3847

Zabawa w swingers clubie

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mamy taka fantazje...

Wybieramy sie do klubu, hotka ubrana jest odważnie, w krotka zwiewną sukienkę, ponczoszki, koronkowe, prawie przezroczyste majteczki... Siadamy przy barze, zamawiamy drinki, chwilę rozmawiamy, obserwujemy ludzi... Po chwili oddalam sie do toalety, a po wyjściu obserwuję hotke, do której dosiada się 2 panów. Zaczynają ja zabawiac rozmową, flirtować, a po chwili delikatnie dotykać po kolankach, i sukcesywnie przesuwają dłonie poď sukienkę... Podchodzę blizej, i pytam ją czy jest miło, a uzyskawszy potwierdzenie mowię, to nie spraw panom zawodu Suczko... i sie do Niej usmiecham... Hotka bierze ich za ręce i idziemy na gorę.. Panowie zabieraja sie do niej, ja sobie obserwuję zabawe.. w trakcie podchodzi do mnie zona jednego z nich i sprawdza jak bardzo mi się podoba po czym ja zabieram się za nią...

Moze kiedys uda sie ja zrealizowac:)

• Lubię 7
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wnioskuję po Waszym nicku że jesteście z Warszawy. Więc nie powinno być trudno z realizacją ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ba, zwłaszcza że choćby w piątek... W jednym z klubów jest cuckold sex party ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.05.2023 o 20:05, chalrogi pisze:

Ba, zwłaszcza że choćby w piątek... W jednym z klubów jest cuckold sex party ?

Niech mi ktoś wyjaśni, jak może wyglądać takie cuckold sex party? Rozumiem, że pojawiają się tam mężowie wraz ze swoimi żona, którzy w trakcie całej zabawy są bardziej obserwatorami tego co ich hotki wyprawiają z innymi mężczyznami? Ciekawe... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Glock16 pisze:

Niech mi ktoś wyjaśni, jak może wyglądać takie cuckold sex party? Rozumiem, że pojawiają się tam mężowie wraz ze swoimi żona, którzy w trakcie całej zabawy są bardziej obserwatorami tego co ich hotki wyprawiają z innymi mężczyznami? Ciekawe... 

Czasem aktywnie uczestniczą w zabawie - liczba konfiguracji jest spora ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, creampie pisze:

Czasem aktywnie uczestniczą w zabawie - liczba konfiguracji jest spora ;)

sheeeeeesh, dzięki za odpowiedź w takim razie mam nadzieję, że przyjdzie mi kiedyś takie cuda na żywo zobaczyć :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki jest problem? Otwarte właściwie codziennie, kwestia wybrania klubu... No i decyzji czy samemu, ze "znajomymi"  z randomową kicią czy może po prostu z żoną ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...