Skocz do zawartości
FicaraVerna

Promotor

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! 
Może ktoś ma na swoim koncie podobną sytuację, liczymy na ze są osoby z obu stron ?

A mianowicie z racji wieku moja wybranka jest jeszcze studentką, ostatnio przyznała się, że pociąga ją jej promotor, w sumie od zawsze podobali jej się dojrzali. Oboje zastanawiamy się co możemy z tym dalej zrobić. Dodam tylko, że jest młodą śliczną brunetką której nie oprze się żaden facet. Krótkie spódniczki, wysokie szpilki itd.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@FicaraVerna nie do końca wiem czego od Nas-Użytkowników oczekujesz?

Mamy poradzić, opowiedzieć czy mieliśmy podobne sytuacje, a może przedstawić "własne spojrzenie"?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

@FicaraVerna nie do końca wiem czego od Nas-Użytkowników oczekujesz?

Mamy poradzić, opowiedzieć czy mieliśmy podobne sytuacje, a może przedstawić "własne spojrzenie"?

Przepraszam za brak precyzyjności. Oczywiście chodzi  o podzielenie się swoimi „przygodami” jeżeli dotyczą takiej samej bądź podobnej relacji (studentka-promotor). Ofc za wyrażanie własnego spojrzenia nikt się nie będzie obrażał :) 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, FicaraVerna pisze:

Przepraszam za brak precyzyjności. Oczywiście chodzi  o podzielenie się swoimi „przygodami” jeżeli dotyczą takiej samej bądź podobnej relacji (studentka-promotor). Ofc za wyrażanie własnego spojrzenia nikt się nie będzie obrażał :) 

A nie łaska tematów w historiach prawdziwych przeczytać? Podobnych historii jest multum.

• Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Emotion seeker, ale za dużo przedzierania się przez treść. Poza tym, nie pamiętam bym trafiła na Historię Prawdziwą w tym temacie.

3 godziny temu, FicaraVerna pisze:

Ofc za wyrażanie własnego spojrzenia nikt się nie będzie obrażał

Jeśli tak bardzo Was to kręci, to polecam poczekać aż Wybranka zaliczy to co ma zaliczyć i przestanie mieć cokolwiek, na tle uczelnianym, wspólnego z promotorem. Inaczej, jak dla mnie, to zbyt duże ryzyko.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Emotion seeker pisze:

A nie łaska tematów w historiach prawdziwych przeczytać? Podobnych historii jest multum.

Szukałem i nie widziałem żadnego. Jeżeli coś przeoczyłem to możesz podesłać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Dragonfly pisze:

@Emotion seeker, ale za dużo przedzierania się przez treść. Poza tym, nie pamiętam bym trafiła na Historię Prawdziwą w tym temacie.

Jeśli tak bardzo Was to kręci, to polecam poczekać aż Wybranka zaliczy to co ma zaliczyć i przestanie mieć cokolwiek, na tle uczelnianym, wspólnego z promotorem. Inaczej, jak dla mnie, to zbyt duże ryzyko.  

W pełni zgadzam się. Osobistych doświadczeń nie mam ale słyszałem o całkiem wielu przypadkach gdy profesor za podobne podchody uznane przez niego za próby załatwienia czegoś seksem dosyć znacząco obrócił to przeciwko studentce. Czekając na zakończenie zależności uczelnianych Twoja partnerka może według mnie tylko zyskać

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...