Skocz do zawartości
mw.wpr.1312

Erasmus w Portugalii

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem na Erasmusie i widziałem co robią tam nawet szare myszki. Ogólnie Polki na takich wyjazdach uchodzą za najłatwiejsze u obcokrajowców, a pmw wyrywaniu Oolek przodowali przedstawiciele Maghrebu i Rumuni udający Włochów ?

Także szanse są raczej bardzo duże, a okoliczności mocno sprzyjające.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz pisać tu - wszyscy są ciekawi jak potoczyła się dalej ta historia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbliżyła się, ale nie wiem dokładnie na ile i czy do czegoś doszło z pewnym Niemcem. Spędzenia z nim dużo czasu. Co ciekawe ma ponad 2m wysokości, czy można zakładać, że przy takim wzroście sprzęt będzie równie okazały?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Twardy87 pisze:

Skąd wiesz, że się zbliżyła? 

Bo ciagle o nim mówi i spędzają dużo czasu razem. Byli na wspólnym wyjeździe na weekend

• Haha 1
  • Wow! 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że temat już został przez kolegę z DE "zaliczony" ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mw.wpr.1312 pisze:

Bo ciagle o nim mówi i spędzają dużo czasu razem. Byli na wspólnym wyjeździe na weekend

No to drąż temat, mów komplementy, i że jest seksowna i że chcesz wiedzieć i zobaczysz ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem dwukrotnie na wymianie w Niemczech i Włoszech więc powiem Ci, że wiele widziałem ?.  Ale po pierwsze to musicie sobie to przegadać, żeby uniknąć nieporozumienia. Mieliście już rozmowę na ten temat?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.05.2023 o 18:45, mw.wpr.1312 pisze:

W końcu udało się spełnić część fantazji?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...