Skocz do zawartości
mw.wpr.1312

Erasmus w Portugalii

Rekomendowane odpowiedzi

Moja fantazja w klimacie cuck zaczęła kiełkować w momencie, gdy moja dziewczyna wyjechała w tym roku na erasmusa do Lizbony. Kręci mnie to, że nie do końca wiem co robi. Jak to na takich wymianach zwykle bywa więcej tam imprez i zabawy niż nauki. Często, bo nawet kilka razy w tygodniu wychodzi na imprezy, spotyka się z ludźmi z całego świata, wyjeżdża z nimi na wycieczki kilkudniowe itp. 

Przed wyjazdem kupiła dużo nowej bielizny. Głównie stringów, ale też bardzo seksownych nylonowych/skórzanych legginsów. Ona nie wie, że w mojej głowie w ogóle pojawiła się taka fantazja, bo nic nie mówiłem, ale przyznam, że coraz częściej łapie się na tym, że myślę o niej wyobrażając sobie jak robi to z kimś kogo tam poznała. Z kimś bardzooo hojnie obdarzonym, solidnie umięśnionym oraz o ciemniejszej karnacji, który nie będzie pytał gdzie może skończyć, tylko zrobi to tak jak będzie sam chciał…

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślicie, że od stycznia minęło już tyle czasu, że mogła „spróbować” wielu różnych smaków z całego świata?

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli miała to ochotę to na pewno miała możliwość spróbować wszystkiego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli miała ochotę to spróbowała... ale może najlepiej porozmawiać o Twoich fantazjach i jej o to zapytać?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam was i podejrzewam że nie będzie to łatwe ale postaraj się jej to wszystko wyjaśnić . Moja żona np. bardzo żałuję że nie miała zgody na skoki w bok w trakcie studiów 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komunikacja komunikacja i komunikacja  - porozmawiaj z nią

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.04.2023 o 16:27, mw.wpr.1312 pisze:

Myślicie, że od stycznia minęło już tyle czasu, że mogła „spróbować” wielu różnych smaków z całego świata?

Mamy nadzieję, że Twoja partnerka nie żałuje swoich dziurek innym. Wyobraź sobie, że ona z nimi robi to, czego z Tiba nie będzie ;) 

Ale zanim to wszystko sobie wyobrazisz - porozmawiaj z nią. 

• Lubię 2
  • Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...