Skocz do zawartości
Jakub_Secret

Fantazja z nutą realizmu

Rekomendowane odpowiedzi

Moja małżonka czasami robi sobie "wychodne" spędzając czas np. na babskim wieczorze. Lubię te jej wyjścia. Wraca w doskonałym nastroju, często po nieco większej dawce alko, a wtedy pozwala na więcej w łóżku ?

Tak było i tym razem. Wróciła po północy. Szybko pozbyła się ubrań i wskoczyła do łóżka. Po niezgrabnych ruchach stwierdziłem, że było kilka drinków więcej. Zacząłem ją całować i zachęcać do seksu. Szybko pozwoliła mi zdjąć swoje majteczki. Ja nie czekając długo, skorzystałem z jej nastroju i szybko w nią wszedłem. Z tego wszystkiego nie miałem czasu nawet założyć gumki ale żonka nie protestowała. Jej cipka była jakaś taka inna niż zwykle. Luźniejsza? Bardziej podniecona? Nieee... Kiedy już w niej byłem poczułem, że to coś innego. Ona była mokra po seksie z innym. Czułem, że krótko przede mną ktoś inny w niej skończył. Mega podniecają mnie takie sytuacje i uwielbiam wchodzić po kimś innym. Szybko doprowadziło mnie to do orgazmu. Jednego, krótko później drugiego. Było wspaniale. Jej cipka była luźna, mokra i chętnie przyjmowała kolejne dawki mojego nasienia...

Rano zapytałem jak minął wieczór. Standardowa odpowiedź. Zapytałem jak wróciła do domu. Powiedziała, że chyba taksówką, ale nie pamięta. Czyżby wtedy do czegoś doszło? Pozwoliła sobie na więcej, zanim wróciła do domu? Mam nadzieje, że szybko powtórzy takie wyjście "na miasto" ? 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo fajna fantazja :) możesz też ją lizać po powrocie wtedy będziesz wiedział jak smakuje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...