Skocz do zawartości
LEMY

Szanse na znalezienie partnera

Szanse na znalezienie partnera  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie ma szanse

• Duże
      6
    • Srednie
      7
    • Małe
      18
    • Odpuścić sobie :(
      4

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, creampie pisze:

Nie ja decyduję (na szczęście) od doborze kandydata, ot zwyczajnie razem pracujemy więc codziennie słyszę te opowieści.  To co napisałeś powyżej jest tylko (jak dla mnie) wyjaśnieniem "obaw" co do kandydata, ale z drugiej strony wszystko można tak wyjaśnić a życie pokazuje co innego :(.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak. Moja znajoma znalazła męża przez portal randkowy. Serio. Super chłopak. W tamtym roku wzięli ślub i teraz urodziło im się dziecko. Ale nie było to za pierwszym razem - trochę randek przedtem było...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Portale randkowe to jest złe miejsce na szukanie partnera/partnerki. Ja korzystałem jakieś 8 lat temu, byłem na dwóch randkach i w obu przypadkach była to kompletna pomyłka, mimo ze gadało  się spoko na chat i wygląd tez był ok. Ja bym na jej miejscu celował w ludzi z szeroko rozumianego grona zawodowego, znajomych itd. 

• Hmm... 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, MusclesGlasses pisze:

Portale randkowe to jest złe miejsce na szukanie partnera/partnerki. Ja korzystałem jakieś 8 lat temu, byłem na dwóch randkach i w obu przypadkach była to kompletna pomyłka, mimo ze gadało  się spoko na chat i wygląd tez był ok. Ja bym na jej miejscu celował w ludzi z szeroko rozumianego grona zawodowego, znajomych itd. 

Miejsce jak każde inne:)

Wszędzie można znaleźć drugą połówkę. Nawet i u nas na forum:)

Ja swoją małżonkę poznałem nie gdzie indziej tylko właśnie na portalu randkowym;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, MusclesGlasses pisze:

byłem na dwóch randkach i w obu przypadkach była to kompletna pomyłka

Skoro przy dwóch próbach chciałeś uzyskać sukces, to nie dziwię się,  że Ci się nie udało  ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do portali randkowych, znam osoby, które tam szukały i z sukcesem znalazły: przyjaciółkę,  partnera do tańca,  męża i lesbijską kochankę.  Im więcej (i do tego różnorodnych) osób zgromadzonych na danym portalu, tym większe prawdopodobieństwo, że znajdzie się tego, kogo się szuka. Minusem jest to, że  trzeba wykonać więcej prób  ;) Czysta matematyka i statystyka ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Kokietka43 pisze:

Skoro przy dwóch próbach chciałeś uzyskać sukces, to nie dziwię się,  że Ci się nie udało  ;)

Aha, Ok, zapomniałem, ze do trzech…🙂 No ale jednak nie tęsknie do tych czasów

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.04.2023 o 13:46, MusclesGlasses pisze:

Ja bym na jej miejscu celował w ludzi z szeroko rozumianego grona zawodowego, znajomych itd. 

Grono znajomych rozumiem, ale ludzie z pracy? To jak dla mnie porażka. 

Nie miesza się życia prywatnego z zawodowym. Rzadko dobrze się na tym wychodzi. Chociaż jak wiadomo wszędzie mogą zdarzyć się pozytywne wyjątki. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Dragonfly pisze:

Grono znajomych rozumiem, ale ludzie z pracy? To jak dla mnie porażka. 

Nie miesza się życia prywatnego z zawodowym. Rzadko dobrze się na tym wychodzi. Chociaż jak wiadomo wszędzie mogą zdarzyć się pozytywne wyjątki. 

Nie napisałem nic o ludziach z pracy, tylko o szeroko rozumianym gronie zawodowym. To może być klient, dostawca, szkoleniowiec, ktokolwiek. No przecież nie kolezanka z biurka obok🙂 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...